prethodna
Hotel Radisson doček Nove godine
sledeća
Vila Anđela Doček Nove godine

Restoran Gardoš Doček Nove godine

Restoran Gardoš Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2025 - Restoran Gardoš

 

Restoran Gardoš doček Nove godine 2025 predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna, prirode i modernog enterijera.

Restoran je protkan azurnim bojama sa visokim prozorima koji ostavljaju utisak restorana na otvorenom. Ovaj jedinstven prostor koji se nalazu u samom srcu Zemuna, pored Gardoš kule, sa fenomenalnim pogledom na Dunav je idealan prostor za ekskluzivne događaje.

 

RESTORAN GARDOŠ DOČEK NOVE GODINE 2025

  

 

Restoran Gardoš doček Nove godine 2025 - Dopustite sebi da uživate u autorskoj kuhinji, raskošnoj ponudi na bazi švedskog stola sastavljenoj od najkvalitetnijih sastojaka, sa puno ljubavi.

Dočekajte Novu Godinu u glamuroznom i ekskluzivnom ambijentu restorana Gardoš sa vašim najbližima. Očekuje vas bogata ponuda pića i hrane, kao i fantastična atmosfera za koju je zadužen fantastični bend. 

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas jedinstveni bend Grupa građana i Lana Branežac!

 

 

PIĆE

All inclusive ponuda pića tokom cele večeri:
 
Alkoholna pića
 
Pivo:
- Heineken
- Zaječarsko
 
Vodka 
 
Rakija:
- Kruška
- Kajsija
- Šljivovica
- Lozova rakija
- Dunja
 
Bitter & Vermouth:
- Pelinkovac
- Campari
- Vermouth
- Gordon’s dry gin
- Vinjak
 
Vina:
- Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose)
- Vino kuće
 
Bezalkoholna pića

Kafa:
Espresso

Mineralna voda:
Gazirana i negazirana
 
Prirodni sokovi:
- Jabuka
- Breskva,
- Pomorandža
- Borovnica
- Ananas
 
Gazirani sokovi:
- Coca-Cola
- Sprite
- Fanta
- Bitter Lemon
- Tonic Water
 
HRANA

SELEKCIJA SUHOMESNATIH PROIZVODA
- Dimljena pečenica
- Njeguški pršut
- Goveđa pršuta
- Kraški vrat
- Užička pršuta
- Sremski kulen
- Budimska kobasica
- Dimljena ćuretina

SELEKCIJA SIREVA
- Gauda
- Trapist
- Gorgonzola
- Dimljeni sir
- Dimljeni sir sa brusnicom
- Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
- Grčki feta sir sa pesto dresingom
- Mladi sir sa timjanom
- Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
- Šumadijski mladi kajmak
- Urnebes

HLADNO PREDJELO
- Qesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
- Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
- Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
- Posni rolat sa humusom i paprikom
- Prebranac sa crvenom paprikom
- Ljutenica
- Mix maslina

SELEKCIJA TOPLIH PECIVA
- Hrskava pita sa pečurkama
- Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
- Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
- Pita sa zlatarskim sirom
- Projice sa mladim kajmakom
- Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
- Mafini sa kulenom

SALATE I OBROK SALATE
- Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
- Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
- Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
- Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera )
- Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
- Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
- Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
- Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
- Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
- Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)

TOPLA PREDJELA
- Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
- Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)

GLAVNA JELA
- Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
- Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
- Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
- Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
- Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)

MESA SA ROŠTILJA NA ĆUMUR
- Juneći ćevapi
- Domaće dimljene kobasice
- Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
- Marinirani pileći file
- Marinirani pileći batak

SOSOVI
- Peper sos
- Sos tri vrste pečuraka
- Gorgonzola sos
- Sos od semena bundeve
- Terijaki tartufata sos
- Sos ljute paprike

PRILOZI
- Pekarski krompir sa kajmakom
- Rižoto sa kurkumom
- Grilovano povrće

SVEŽE PECIVO
- Domaće lepinje
- Integralno pecivo
- Ražani hleb
- Kukuruzni mafini
- Heljdini mafini

DESERT
- Cheesecake
- Jafa kolač
- Pita sa jabukama u lisnatom testu
- Sveže sezonsko voće

ODABRANE NAMIRNICE
Potrudili smo se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključimo ceo naš gastro tim i možemo sa sigurnošću reći da imamo jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.

HOME MADE
Namirnice koje se koriste u pripremi naših obroka predstavljaju namirnice najvišeg kvaliteta. Ceo meni se priprema u našim kuhinjama.

 

CENA

Cena po osobi se kreće od 80€ do 110€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi).


Stolovi označeni plavom bojom – 80€
Stolovi označeni zelenom bojom90€
Stolovi označeni žutom bojom 100€
Stolovi označeni crvenom bojom110€


MAPA PROSTORA 

Mapa Gardos

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33