prethodna
Vila Jelena Nova godina
sledeća
Hotel Majdan Nova godina

Restoran Stanica 1884

Restoran Stanica 1884

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

MUZIKA Restoran Stanica 1884:

Lokomotiva bend

 

PIĆE Restoran Stanica 1884:

 

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

  • Voda: gazirana i negazirana
  • Gazirani sokovi: Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes tonic, Schweppes biter
  • Negazirani sokovi: pomorandža, jabuka, breskva, šumsko voće, jagoda
  • Topli napici: espresso kafa, domaća kafa, nes kafa, čajevi (nana, kamilica, voćni, zeleni, crni)
  • Vina: Vukoje (belo, rose, crveno), Zvonko Bogdan (belo, rose, crveno), Torres (belo, crveno)
  • Rakije: Šljiva, kajsija, viljamovka, dunja
  • Vodka: Trojka
  • Džin: Beefeater
  • Bitter: Pelinkovac, Jagermaister
  • Liker: Campari
  • Whiskey: Johnnie Walker, Red Label

 

HRANA Restoran Stanica 1884:

 

All Inclusive večera u 6 tanjira, koja podrazumeva odabir između dva novogodišnja menija:

NOVOGODIŠNJI MENI #1

PRVI TANJIR - Hladno predjelo:

  • Daska šefa kuhinje (srpski suši, hladna sprža, praseća bajadera, marinirani listići ramsteka na rukoli sa začinskim biljem, suve šljive dugo kuvane u domaćoj rakijici, čips od bageta)
  • Mix domaćih peciva iz naše pekare

DRUGI TANJIR - Toplo predjelo:

  • Sočni domaći mlinci sa čipsom od slaninice i čvarcima zapečenim u smederevcu. Fantastičan specijalitet šefa kuhinje, pripreman šest meseci

TREĆI TANJIR - Dve vrste salata:

  • Grčka i vitaminska

ČETVRTI TANJIR - Glavno jelo:

  • Pljeskavica "Stanica 1884” (čisto juneće meso sa komadićima bifteka, poslužena na pretopljenoj domaćoj lepinji, mladom kajmaku i hrskavoj slaninici)

PETI TANJIR - Glavno jelo:

  • Ramstek mariniran 20 dana u mix-u začina, povrću, i maslinovom ulju sa prilogom mladih krompirića prodinstanih sa crvenim lukom, belim lukom, začinjeni kajđunom

ŠESTI TANJIR - Dezert:

  • Dedin ponos (mus od najfinije belgijske čokolade, poslužen na patišpanju i mix-u šljive brusnice i kajsije prethodno prokuvane u brendiju, preliven miror glazurom sa ukusom višnje)
  • Vojvođanski kolač od sira u sosu od šumskog voća
  • Tiramisu na naš način

NOVOGODIŠNJI MENI #2

PRVI TANJIR - Hladno predjelo:

  • Karpaćo od tune
  • Mix domaćih peciva iz naše pekare

DRUGI TANJIR - Toplo predjelo:

  • Grilovano povrće na maslinovom ulju sa peršunom i malo morske soli
  • Integralni rižoto sa šumskim pečurkama (vrganj, lisičarka, bukovača)

TREĆI TANJIR - Dve vrste salata:

  • Vitaminska salata
  • Bašta salata od sezonskog povrća

ČETVRTI TANJIR - Glavno jelo:

  • Odrezak od lososa poslužen na rukoli, preliven masliovim uljem i belim vinom sa mixom zelenih salata

PETI TANJIR - Dezert:

  • Tetka Leposavina baklava sa orasima
  • Kolač od dinstanih jabuka sa domaćim keksom, brusnicom i cimetom

 

CENA Restoran Stanica 1884:

Cena po osobi je od 60€ do 70€ i zavisi od pozicije stola (pogledati na mapi).

U cenu je uključena neograničena konzumacija pića i bogata večera.

  • Restoranski sto (označen braon bojom na mapi) - 60€ po osobi
  • Restoranski sto (označen plavom bojom na mapi) - 65€ po osobi
  • VIP restoranski sto (označen roze bojom na mapi) - 70€ po osobi
Cena karte uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogatu večeru.
 
KONTAKT: 062 262 212
 
 
MAPA:
 
restoran stanica 1884 mapa

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 262 212

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 262 212