Izaberi doček po svojoj meri!

prethodna
Hotel Majestic Nova godina 2019
sledeća
Brod Restoran Sirena Nova godina 2019

Restoran Topčiderac Nova godina

Restoran Topčiderac Nova godina

 

 Ana Bekuta za docek Nove godine u Beogradu u restoranu Topciderac. Neka ova Nova godina bude najbolja za vas! Vidimo se!

 

 

MUZIKA

Ana Bekuta

 

 

PIĆE

Piće dobrodošlice - šampanjac Prosecco

Ostalo piće se plaća po utrošku.

 

HRANA

 

SELEKCIJA DOMAĆIH PRŠUTA 
1. NJEGUŠKI 
2. PODLOVĆENSKI 
3. ZLATIBORSKI GOVEDJI PRŠUT 
4. SUVI OVČIJI BUT/STELJA

– KULEN/DOMAĆA SVINJA,MANGULICA,JELEN 
– SUDZUK 
– DIMLJENI SVINJSKI ŠOL 
– BUDJOLA 
– BIFTEK TARTAR 
– TARTAR OD ŽUTOREPE TUNE 
– LOSOS U CITRUSIMA I MEDU

 

LEPEZA DOMAĆIH SIREVA 
1. ZLATARSKI 
2. SJENIČKI 
3. CARSKI 
4. SALEM/OVČIJI 
5. DIMLJENI SIR

– URNEBES OD SIRA OVČIJEG 
– KAJMAK

 

IZBOR STRANIH SIREVA: 
1. BRI 
2. ROKFOR 
3. GORGONZOLA 
4. PEKORINO ROMANO 
5. PARMEZAN 
6. MOCARELA AROMATIZOVANA

– DUVAN ČVARCI 
– AJVAR DOMAĆI 
– TURŠIJA DOMAĆA 
– KISELI KUPUS

 

PRILOZI NAŠIM JELIMA: 
1. KROMPIR PEKARSKI 
2. KROKETI OD KROMPIROVOG TESTA 
3. GRILOVANE PEČURKE 
4. PRILOVANA PAPRIKA 
5. GRILOVANE TIKVICE 
6. PRŽENO POVRĆE U SOJA SOSU I SUSAMU 
7. NJOKE OD KROMPIROVOG TESTA

 

RIBA I MORSKI PLODOVI : 
1. BRANCIN 
2. BAKALAR U MEDITERANSKOM BILJU 
3. LOSOS NA PODLOZI OD TIKVICA 
4. TUNA U BIBERU 
5. LIGNJE GRILOVANE 
6. GAMBORI NA BUZARI BELOJ 
7. KRABE PANIRANE 
8. HOBOTNICA GRILOVANA

 

GLAVNA JELA: 
– PEČENO PRASE 
– PEČENJE JAGNJEĆE 
– PEGLANO PRASE 
– PAPRIKA TOPČIDERAC 
– SARMA OD KISELOG KUPUSA 
– TELETINA ISPOD SAČA 
– KOLENICA ISPOD SAČA 
– JAGNJETINA ISPOD SAČA 
– ROZBIF NA PODLOZI OD RUSKE I FRANCUSKE SALATE 
– DIMLJENI LOSOS SERVIRAN NA SALATI 
– PUNJENI PARADAJZ/MORSKI PLODOVI, GVAKAMOLA SOS 
– POSNE/MANASTIRSKE SARMICE

 

ROŠTILJ : 
1. DOMAĆA KOBASICA 
2. DIMLJENA VEŠALICA 
3. PILEĆI FILE 
4. PUNJENI BATAK 
5. ĆEVAPČIĆI 
6. UŠTIPCI

 

SALATE SVEŽE : 
1. AJSBERG 
2. LOLA ROSA 
3. RUKOLA 
4. ZELENA SALATA 
5. MIKS ZELENIH SALATA 
6. PARADAJZ SVEŽ 
7. ROTKVICE SVEŽE 
8. SALATA GRIKA 
9. BAŠTA SALATA

 

PEKAREVA KORPA : 
1. HLEB ISPOD SAČA 
2. INTEGRALNI HLEB 
3. HRONO HLEB 
4. ŠTAPIĆI OD BELOG BRAŠNA 
5. DJEVREK OD BELOG I RAŽANOG BRAŠNA 
6. UŠTIPCI 
7. PITA SIR 
8. GIBANICA 
9. KUKURUZNI HLEB 
10. PROJA 
11. HLEB SA MASLINAMA 
12. BAGET BELI I INTEGRALNI

 

SELEKCIJA DOMAĆIH KOLAČA I TORTI : 
1. TORTA ANA 
2. KREMPITA 
3. TULUMBA 
4. VOĆNI KOLAČ 
5. BAKLAVA 
6. PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA 
7. SVEŽE VOĆE 
8. ČOKOLADNI TART BIFTEK U AROMATIZOVANOM ULJU

 

CENA

 

80 € po osobi za stolove udaljenije od bine (vidi mapu – zelena boja).

100 € po osobi za stolove udaljenije od bine (vidi mapu – plava boja).

120 € po osobi za bolje pozicionirane stolove (vidi mapu – crvena boja).

 

 

MAPA PROSTORA

RESTORAN TOPCIDERAC MAPA

DODATNE INFORMACIJE

 

 

U cenu karte je uključena konzumacija hrane sa prazničnog bife stola sa početkom u 21 h i piće dobrodošlice ( prosecco ), ostalo piće se plaća po utrošku.

Karte možete kupiti u restoranu Topčiderac, ili uplatom na tekući račun HALKBANK-e 155-8035644 za uplate iz Srbije, dok za uplate iz inostranstva preuzmite instrukcije za plaćanje. PREUZMITE INSTRUKCIJE ZA INO PLAĆANJE .pdf

 

INFO, REZERVACIJE I PRODAJA KARATA: 062 780 200

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 780 200

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 780 200