Beograd car rental

Beograd car rental

Ukoliko vam je potreban Beograd Car Rental na pravom ste mestu. U ovom tekstu navešćemo vam jednu od najboljih rent a car agencija u Beogradu, kao i vozila koja se nalaze u ponudi.

 

RENT A CAR BEOGRAD

 

Rent a car Beograd se najčešće traži na internetu ukoliko ste došli na odmor u Beograd avionom ili autobusom i hteli biste da obiđete neka zanimljiva mesta. U Beogradu postoji mnoštvo agencija za izdavanje automobila, ali je teško odabrati onu pravu.

Zato, kako bismo vam olakšali odabir agencije, preporučujemo My Rent Car Beograd, najbolja rent a car agencija u Beogradu. U svako doba dana ili noći možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona 060 50 31 002 ukoliko su vam potrebne dodatne informacije.

 

AUTO RENT BEOGRAD

 

Auto rent Beograd ili MyRent Car agencija u svom voznom parku ima više automobila koji odgovaraju svim vašim potrebama, kako biste se osećali komforno i sigurno. Pored sjajnih automobila, agencija vam nudi i sledeće stvari:

  • Preuzimanje automobila na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj lokaciji koja vam odgovara
  • Iznajmljivanje automobila na duži period uz popuste i druge pogodnosti
  • Mogućnost angažovanja profesionalnog vozača 24h dnevno
  • Iznajmljivanje limuzine za važne događaje kao što je matura, venčanje, poslovni događaj i drugo.
  • Više načina plaćanja: plaćanje kešom, preko računa ili online karticom na njihovom sajtu

 

MyRent Car firma postoji godinama unazad i iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata. Potrebno je napomenuti i da sva vozila imaju kasko osiguranje, ali i to da se vozila redovno servisiraju i održavaju.

 

Kako izabrati pravi automobil?

 

Da biste izabrali pravi automobil, potreban vam je broj osoba, kao i željene destinacije koje želite da obiđete. U nastavku ćemo vam navesti tri automobila iz različitih kategorija koja ispunjavaju gotovo sve vaše zahteve.

 

OPEL ADAM JAM

 

Opel Adam Jam je manji gradski automobil sa troje vrata, ali sa 5 mesta i idealan je ukoliko ste došli u Beograd bez dece. Automobil se pokreće na benzin i gas, što ga čini manjim potrošačem.


opel adam rent a car

Adam Jam Opel rent a car Beograd poseduje dobru opremu, kao što je digiralna klima, tempomat sa ograničenjem brzine, centralnu bravu, CD radio sa BT (Bluetooth) povezivanjem, USB priključkom, šest zvučnik i još mnogo toga.

Cena ovog automobila se kreće od 20€ po danu.

 

OPEL INSIGNIA

 

Opel Insignia rent a car Beograd jedan je od najčešćih izbora za porodicu ili putovanje u manjoj grupi. Automobil je veoma udoban i ima prostranu unutrašnjost i prtljažnik što ga čini idealnim za putovanja na duže.


opel insignia rent a car beograd

Što se tiče dodatne opreme, ovaj model Opel Insignia poseduje multifunkcionalan volan, Bluetooth, Radio CD, Start – stop sistem, multimediju, senzore za kišu, USB i još mnogo toga što će učiniti vaše putovanje zanimljivijim.

Cena ovog automobila kreće se već od 38€ po danu

 

JAGUAR E – PACE

 

Ukoliko ste ljubitelj nešto luksuznijih automobila, onda je novi Jaguar E-pace rent a car Beograd pravi izbor za vas. Ovo je prvi Jaguarov SUV model, koji je proizveden 2020. godine, i upravo imate priliku da budete među prvima koji će provozati ovo sportsko čudo.


jaguar e pace rent a car beograd

Ovaj automobil je kombinacija komfornog i sportskog auta, koji je idealan za ljubitelje adrenalina, ali i za one koji vole da maksimalno uživaju u putu. Opremljen je najsavremenijom tehnologijom, kao i touchscreen ekranom koji je kompatabilan sa svim pametnim telefonima, kožom i perfektnim enterijerom.

Cena ovog modela je 74€ po danu.

 

*Sve slike su informativnog karaktera.