Đani i Jana za nezaboravnu novogodišnju žurku na Ledinama!

Đani i Jana za nezaboravnu novogodišnju žurku na Ledinama!

Ledine će i u docek 2024 ući podjednako jako kao prošle godine! U Garden Hill-u i Inter Hollywood-u pevaće Đani i Jana!

Garden Hill se nalazi u ulici Dejana Nastića 2, u mirnom i pitomom kraju. Predviđen je kao restoran za svadbe, ali je u pitanju kompleks u kome se organizuje i Nova godina.  Odlikuju ga luksuz i  visok stepen bezbednosti i privatnosti. Unutrašnji deo kompleksa je koncipiran tako da se prilagođava broju gostiju, bilo da ih je 200 ili 500. 

Priprema hrane je njihova posebna strast, pa u Garden Hillu rade školovani kuvari čiji delikatesi oduševljavaju podjednako srpske goste, kao i one iz inostranstva.

Inter Hollywood Ledine nalazi se na adresi Surčinska 19. Reč je o najvećoj sali u Beogradu, a u prelepom i modernom ambijentu može da dočeka od 50 do 800 gostiju. 

Ukoliko ovde dolazite van Beograda, imate mogućnost odsedanja u hotelu Hollywood, u apartmanima, koji se nalazi u okviru kompleksa.

U restoranu koriste samo proverene domaće sastojke, većinom iz sopstvene proizvodnje. Hrana pripremljena na ovakav način, uz ruke vrhunskih kuvara predstavlja sam vrh srpske gastronomije. 

Garden Hill Nova godina 

Kada je u pitanji Garden Hill Nova godina je prošle godine dočekana upravo uz pomenute pevače. Nastupali su zajedno, pa ostaje da sačekamo da saznamo ko će d njih dvoje biti u ovom prostoru, a ko u Inter Holivudu.

Cena se prošli put kretala od 100 do 150 evra, a podrazumevala je svečano sedenje, kompletnu svečanu večeru kao i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Uz blage korekcije cena, sigurno će nešto slično biti u ponudi i da ovogodišnji provod.

Inter Hollywood Nova godina

Kada je u pitanju Inter Hollywood Nova godina je prošle godine dočekana uz legendarnog Baju Malog Knindžu - Mirka Pajčina.  Ulaznice su koštale od 100 do 140 evra i podrazumevale su svečano sedenje, kompletnu svečanu večeru kao i bezalkoholna i alkoholna pića. 

A.K.

Foto: Print screen / YouTube /  MC STOJAN