Darko Lazić i Andreana Čekić za pravi kafanski provod u Belexpo centru

 Darko Lazić i Andreana Čekić za pravi kafanski provod u Belexpo centru

Kada je Nova godina Beograd pruža samo najbolje, a tako će biti i na Novom Beogradu u Belexpo centru! Ovde će nastupiti vlasnici duet  hitova "Još uvek sam sa tobom" i "Ti si život, a i greška" - Darko Lazić i Andreana Čekić!

Čuće se i hitovi ovih pevača, kao što su "Srećo, pojavi se", "Ide mi, pa ne ide", "Ma samo me gledaj", "Kraljica u zlatu", kao i "Daće Bog", "A nekad je dolazila stalno", "Moje bivše žene", "Pričala si meni" i tako dalje.

Ako vam se sviđa ovakva Nova godina, cena po osobi se kreće od 150€ do 210€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Posle večere (oko dva sata iza ponoći) kao specijalitet kuće služe se burek sa sirom i burek sa mesom. Ovo predstavlja jedinstvenu ponudu za doček Nove godine 2023 u Beogradu!

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

 

Belexpo centar

Belexpo centar je multifunkcionalna hala površine 2500 m2, pogodna za organizovanje sajmova, kongresa, svečanih manifestacija i izložbi sa više međusobno odvojenih izlagača. Nalazi se na adresi Španskih boraca 74.

Ima direktnu vezu sa hotelom Holiday Inn, koji je ategorisan  sa četiri zvezdice, a deo je čuvenog hotelskog lanca InterContinental Hotels Group.  Raspolaže sa 52 jednokrevetne sobe, 58 dvokrevetnih soba, 27 executive sobe, a dve sobe su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.

Kada je reč o Belexpo-u, fleksibilnost prostora je glavni benefiti pri organizaciji događaja i prednost ove hale.

Pored raznih sajmova, kulturnih događaja, poslovnih i društvenih okupljanja u Belexpocentar hali izdvajaju se gostovanja muzičkih zvezda kao što su Vlado Georgiev, Carl Cox, Inna, grupa Faithless, DJ Bob Sinclar, James Blunt.

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

A.K.