Doček Nove godine u sali Nera

Doček Nove godine u sali Nera

Reč, odnosno pojam "nera" tumači se višestruko. To može da bude ime ženske osobe, vrlo retko i zanimljivo. Može da bude i reka,  koja se nalazi u oblasti Banata, u Srbiji i Rumuniji, a leva je pritoka Dunava. Duga je 124 km i  pripada crnomorskom slivu. Nera se pominje čak i u irskoj mitologiji.

Mi u ovom slučaju mislimo na salu za proslave, odnosno primarno na salu za svadbe. Ovo je mesto koje je poznato po odličnoj atmosferi i fenomenalnim uslovima za provod. Nalazi se u okviru sportsko-rekreativnog centra Arena.

Sala Nera

Sala za svadbe Nera nalazi se u okviru Nera kompleksa, na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom. Tačna adresa je Zrenjaninski put 106.

U kompleksu se nalaze i svečane sale Grand Nera, VIP Nera, Palace i Acoustic.

Sala Nera raspolaže sa dve svečane sale, idealne za sve vrste proslava: svadbe, rođendani, mature, kongresi, proslave firmi, kokteli, doček Nove godine i sve druge svečanosti.

Arhitektonski je idealno rešena, bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta su posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi pružili najbolje. Kompletan prostor osvetljen je LED rasvetom. Tu su i specijalni efekti: dim mašina i mašina za balončiće od sapunice.

Iskusni kuvari i poslastičari probudiće vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će stručni dekoraterski činiti da vaša bajka postane stvarnost. 

Što se tiče svečanih večera postoje razne kombinacije hrane i pića, a nastoje da uvek vaše želje objedine sa svojim  mogućnostima na obostrano zadovoljstvo. Posebno napominju da je stručno kuvarsko osoblje edukovano za pripremu makrobiotičkih, vegetarijanskih i veganskih specijaliteta.

Obezbeđen je veliki (privatni) parking prostor, koji ima fizičko-tehničko obezbeđenje.

Svečane sale Nera u okviru svog kompleksa poseduju i bazen. Tu je i igraonica, koju koriste najmlađi. Jedan deo igraonice je na otvorenom, a drugi deo igraonice je u zatvorenom prostoru. Igraonica je opremljena raznim toboganima, kućicama, zaštitnim mrežama i strunjačama za skakanje i velikim brojem igračaka.

Svaka sala poseduje i svoj mladenački apartman. uz noćenje sa doručkom za mladence.

Gratis se obezbeđuju: hostese za prijem gostiju, konsultacije i pomoć stručnog event tima na izradi scenarija za vašu svadbu, vođenje protokola i wedding plana, koktel dobrodošlice za sve goste.

Doček Nove godine u sali Nera

Kada je u pitanju Nera Nova godina je dočekana prošlog decembra uz Janu i Uroša Živkovića. Prekrasna dvorana bila je posebno za novogodišnju noć ukrašena i osvetljena. Luksuzno opremljena sala za novogodišnju noć je dekorisana po najmodernijim standardima i simpatičnim detaljima koji doprinose lepoti ove sale. 

U ponudi su bili bogat izbor domaćih i stranih pića uz neograničenu konzumaciju, kao i bogata novogodišnja večera, koja je podrazumevala hladno i toplo predjelo, mešani roštilj (roštilj se servira u specijalnim vatrostalnim posudama sa grejačima, što omogućava da roštilj bude topao do kraja proslave), salate i peciva.

Cena karte se kretala se od 50€ do 70€, što je zavisilo od pozicije stola u sali.

Svako ko je prethodnih godine proslavio ovde novogodišnju noć sigurno će vam ispričati koliko je bilo fantastično i glamurozno. Zato se nadamo da će jednako dobro biti i za provod 2021. godine!

A.K.