Dočekajte Novu uz

Dočekajte Novu uz

Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima najvrelije ponude, a ne sumnjamo da delite naše mišljenje da će baš tako biti na nastupu Tijane eM u Exclusive Holl-u! Sa njom će nastupiti i Fusion bend.

Cene karata za ovakav provod kreću se od 60€ do 90€ po osobi, u zavisnosti od pozicije stola u sali.

U cenu karte za banket sedenja, raspoređena u četiri zone (Bronze zone - 60€, Silver zone - 70€, VIP Gold zone - 80€, VIP Red zone - 90€) uključena je svečana praznična večera, kao i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića predviđenih ponudom.

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

Tijana eM

Tijana eM, odnosno Tijana Milentijević, prvi put se pojavila u Zvezdama Granda, nakon čega će uslediti njena transformacija što se tiče izgleda, a u top pevače lansiraće je hit "Žena od sultana", koji je naišao na oprečne komentare. 

Nakon velikog uspeha ove pesme počinje da nastupa svuda po regionu i dijaspori. Završila je saradnju sa Grand produkcijom i priklonila se Šaran koncept produkciji, čije je zaštitno lice odmah nakon Slađe Alegro i Samo Boba. Nakon ove pesme preuzima pseudonim Tijana eM.

Exclusive Holl 

Exclusive Holl jedan je od restorana za svadbe i ostale svečane proslave, pa tako i kada je Nova godina, koji su opremljeni po svetskim standardima.

Idealna je sala za događaje i proslave od 150 do 400 ljudi i pravi zbor za velika i glamurozna venčanja ili svadbe, punoletstva, krštenja i sve vrste drugih svečanosti. Poseduje LUX mladenački apartman, kao i apartmane za goste.

U sklopu kompleksa Exclusive Holl restorana, nalazi se specijalno izgrađen paviljon koji se može koristiti za svečanu ceremoniju venčanja ispred matičara po želji mladenaca.

Poseduje veliki osvetljen parking, kao i park igralište za decu sa elegantno uređenim zelenilom i prirodnim cvećem.

Restoran se nalazi na adresi Zrenjaninski put 82j, Krnjača, Beograd.

Ovde pročitajte gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, a ovde gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023.

A.K.