Dugo iščekivana sezona na splavu Na vodi kafana

Dugo iščekivana sezona na splavu Na vodi kafana

 

Dugo iščekivana sezona na splavu Na vodi kafana uskoro kreće.

Sve je spremno da ponovimo nezaboravne noći i uspomene koje nosimo sa ovog splava. Spremna je Na vodi kafana, a spremni smo i mi. Želimo da zaboravimo period iza nas u kome smo snažno nedostajali jedni drugima. Uželeli smo se našeg splava Na Vodi Kafana, a uželeo se i on nas. Zajedno krećemo u nove avanture i stvaranje novih najlepših uspomena.

 

Dugo iscekivana sezona na splavu Na vodi kafana

 

Kao što smo se i mi skockali za izlazak u našu omiljenu splav kafanu i Na vodi kafana se doterala za nas. Enterijer izglancan, šank napunjen, a escajg i čaše ispolirani.

Tim koji dobija se ne menja, pa tako ni Na vodi kafana ne menja dobitnu kombinaciju svog uspeha. Program se bazira na živim svirkama i velikim gostovanjima, kako tokom letnje, tako i tokom zimske sezone jer Na Vodi Kafana radi cele godine. Najbolji vokali i najbolji zabavljači naše muzičke scene zaduženi su za vrelu atmosferu. Redovna su gostovanja: Seke Aleksić, Đanija, Slađe Alegro, Peđe Medenice, Stoje, Dare Bubamara, Slobe Radanovića, Nemanje Staletovića, Aleksandre Marjanović, Deni Boneštaj, Ljube Perućice...

 

Dugo iscekivana sezona na splavu Na vodi kafana

 

Voštana figura Tome Zdravkovića, smeštena na bini, simbolično prikazuje njegovo prisustvo u ovom boemskom raju. Čak i vrhunski izvođači, koji nastupaju na sceni Na vodi kafane, imaju pomalo tremu dok pevaju pored ovog doajena narodne muzike.

Kao što se ne menja dobitna muzička ekipa, na splavu Na vodi kafana ne menja se ni bogata ponuda kvalitetnih pića, koja možete konzumirati po znatno nižim cenama od prosečnih cena na beogradsim splavovima.

Ne menja se ni savršena usluga preljubaznog osoblja, kao ni atraktivna gradska ekipa pripadnika svih generacija, koja se ovde okuplja i lumpuje do jutarnjih časova.

Kontakt za info i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)