Etno selo Tiganjica - oaza mira u Vojvodini

Etno selo Tiganjica - oaza mira u Vojvodini

Za najlepše trenutke sa vašim najdražima upoznajte etno selo Tiganjica – oaza mira u Vojvodini. Ako želite prijatan vikend daleko od gradske gužve i buke, etno selo Tiganjica je pravi odabir za magične trenutke vredne pamćenja.

 

Etno selo Tiganjica - oaza mira u Vojvodini

 

Opustite se u pravoj oazi mira, uživajte pored reke Begej ili Belog jezera koji se nalaze nedaleko od popularnog etno sela Tiganjica. Uživaćete u najlepšim zalascima sunca kao i u prirodnom rezervatu Carska bara koja se nalazi na prvom mestu prilikom posete etno sela Tiganjica.

Pored raznih zanimljivosti koje možete obići u blizini etno sela Tiganjica, uživaćete u jahanju konja, vožnji kvadom, raznim društvenim igrama, kuvanju čorbi i gulaša, itd. Nedaleko od etno sela nalazi se aerodrom Ečka odakle se organizuje panoramsko razgledanje avionom kao i skok sa padobranom.

 

Etno selo Tiganjica - oaza mira u Vojvodini

 

Ovo su neke od najvećih atrakcija prilikom posete Etno selu Tiganjica koje možete obići uz vožnju kvadom čija cena za 1h iznosi 30€, a sat i po 75€. Takođe, etno selo Tiganjica nudi i smešaj čiji smeštajni kapacitet iznosi ukupno 7 soba, 3 apartmana i jedan bungalov. Smeštaji nose naziv Sosa i Lala, što potpuno opisuje pravi banatski život.

Pored kvalitetnih zanimacija za starije, tu je i zabava za decu, veliko dvorište za igre, jahanje konja i ponija kao i uživanje u pikniku u prelepoj prirodi.

 

ETNO SELO TIGANJICA PROSLAVE

 

Etno selo Tiganjica proslave čini nezaboravnim i romantičnim. Uživajte u vašem specijalnom danu i izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru u magičnom ambijentu najlepšeg etno sela. Ako želite da organizujete jedinstvenu proslavu daleko og gradske gužve i buke, ovo je pravi odabir za vas i vaše goste.

 

Etno selo Tiganjica - oaza mira u Vojvodini

 

Kapacitet restorana etno sela Tiganjica je do 100 osoba i ceo ambijent je uređen u rpavom etno stilu i detaljima koji idealno opisuju banatski život. Vaše proslave biće savršene zahvaljujući odličnoj organizaciji i najlepšoj dekoraciji.

Na oko 60km od Beograda, u mestu Stajićevo doživećete bajkovitu proslavu sa najlepšim fotografijama i romantičnim trenucima.

Odaberite najbolje za vas i prepustite se čarobnim trenucima koje možete doživeti samo u prelepom etno selu Tiganjica.

Sve informacije u vezi etno sela Tiganjica možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).