Fantastično mesto za proslave - Slodes Inn event centar

Fantastično mesto za proslave - Slodes Inn event centar

Fantastično mesto za proslave - Slodes Inn event centar ukoliko želite proslavu iz snova. Kao jedan od lokala koji je organizovao veliki broj proslava sigurno će vam prirediti proslavu o kakvoj ste maštali. Prepustite organizaciju njima i ne brinite, vaš dan biće veoma jedinstven i specijalan.

 

mesto-za-proslave-slodes-inn-event-centar


SLODES INN EVENT CENTAR PROSLAVE

Sodes Inn event centar je kapaciteta do 300 gostiju u svečanoj sali, i 100 mesta u koferencijskoj sali i obe sale se mogu prilagoditi vašim željama i potrebama. Ukoliko niste u mogućnosti da sami organizujete proslavu ili želite da prepustite organizaciju nekom iskusnijem, to možete učiniti ovde. Slodes Inn poseduje odličan tim organizatora koji će učiniti da vaša proslava bude onako kako ste zamislili. Vi možete sami odabrati ili će vam organizatori dati ponudu što se tiče muzike, bendova i pevača, dekoracije ambijenta kao i odabir menija za proslavu od kojih su u ponudi tri različita. 

Slodes Inn organizovao je mnogo različitih proslava i može se reći da su pravi profesionalci i da će se zaista pobrinuti da se osećate posebno tokom celog dana. Takođe imaju vrlo iskusno osoblje koje će vam pomoći pri odabiru hrane i pića. Sale poseduju klimu tako da nije važno kakvo je vreme napolju, vi ćete svakako uživati. Tu je i parking za sve goste tako da ne morate brinuti o vašem automobilu. U sklopu hotela naalzi se i wellness centar tako da se nakon proslave možete opustiti u bazenu ili sauni. 

 

Ukoliko biste želeli da organizujete proslavu u event centru Slodes Inn, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite vaš termin za proslavu na vreme.

 

T.Ž.