Gde je najbolji doček Nove godine u Beogradu

Gde je najbolji doček Nove godine u Beogradu

Gde je najbolji doček Nove godine u Beogradu? Najbolji doček Nove godine podrazumeva pozitivnu energiju, kvalitetan ambijent i enterijer, odlično raspoloženje i fantastična ponuda. Upravo ovo su razlozi zbog čega smo izdvoliji nekoliko lokala koji priređuju jedinstveni doček Nove godine u Beogradu.

 

DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU

Beograd svake godine nudi veliku ponudu dočeka u Beogradu i priređuje neverovatno kvalitetne večeri koje se dugo pamte. U daljem tekstu informišite se gde je bilo najbolje za predhodni doček i šta se priprema za narednu najluđu noć.

 

najbolji docek nove godine u beogradu

 

PERLA EVENT HALL

Perla Event Hall prirediće vam odličan doček koji će sigurno biti propraćen kvalitetnim provodom. Neverovatna energija koja se ovde širi tokom cele večeri je zaista za prepričavanje. Predhodne godine žurka je bila odlična veoma pozitivna energija i raspoloženi gosti obeležili su predhodni doček. Muzika je bila fantastična i ovakvu energiju priredili su Nikola Đokić, Aleksandra Stanojković i Omega bend. Najveći hitovi pevali su se sve do zore, a Perla envet hall priredila je gostima najlepše uspomene.

 

Najbolji doček nove godine u beogradu

 

ZLATNIK HALL

Zlatnik Hall nalazi se na Sajmu i predstavlja jedan od najboljih dočeka u Beogradu već dugi niz godina. Prelepa i moderno opremljena sala je ono u čemu ćete posebno uživati jer poseduje sve što je potrebno za savršen ambijent. Predhodne godine ovo je bio jedan od najkvalitetnijih dočeka zahvaljujući odličnom spoju muzičara Branislava Aleksić, Žarko Šinković i Metropolis bend koji su priredili pravi spekvakl za novogodišnju noć. Gosti su bili veoma veseli a muzika ih je držala na nogama tokom cel noći. Večera je kako kažu, bila preukusna i sveža pa je celokupan utisak bio odličan. 

 

 

najbolji docek nove godine u beogradu

 

GARDEN HILL

Garden Hill Ledine je jedno od najluksuznijih lokacija za doček Nove godine. Ljubitelji komfora posebno će se oduševiti ovim ambijentom jer ve veoma komforan i moderan. Predhodne godine za doček bio je pravi spektakl u Garden Hill-u, i to zahvaljujući velikim zvezdama koje su nastupale, u pitanju su Dara Bubamara i Darko Lazić. Svojim performansom i vokalom priredili su neviđeni doček i opravdali sva očekivanja. Sve je bilo na visokom nivou uključujući i kvalitetnu večeru. 

 

najbolji docek nove godine u begoradu

 

BARAKA RESTORAN

Baraka restoran nalazi se u centru grada i svojom atmosferom sigurno će vas privući da odvde polsavite Novu godinu. Prelepa atmosfera odvija se ovde gotovo svaki put i veoma je opuštajuće. Predhodne godine Baraka je priredila svim psoetiocima jedinstveni i najbolji matineeu gradu koji je bio izuzetno tražen i posećen. Svirao je bend Muzička mašina koji ne priredio neviđenu atmosferu i svu energiju preneo na goste. Cene su bile standardne a celokupan utisak matinea veoma pozitivan. 

 

najbolji docek nove godine u beogradu

 

SANTO DOMINGO BAR

Santo Doimngo bar takođe je priredio beograđanima odličan matinee koji je bio fantastičan i veoma dinamičan. Amosfera je bila zadivljujuća i to zahvaljujući Smooth bendu koji se potrudio da žurka bude na visokom nivou. Svaki gost mogao je da uživa u odličnim koktelima i ukususima A la carte novogodišnjeg menija. Veliki hitovi pesama pevali su se sve do samog kraja večeri nakon koje su neki zadovolji otišli kući, a neki su nastavili žurku uz odlično raspoloženje. 

 

Ukoliko želite doček Nove godine na malo drugačiji način, onda odaberite neki od ovih lokala koji gatantuju odličan provod.

 

T.Ž.