Gde za doček srpske Nove godine u Beogradu?

Gde za doček srpske Nove godine u Beogradu?

U Srbiji nikada nije potreban povod za slavlje, ali ipak, u januaru ih ima na pretek. Tako nam stiže pravoslavna Nova godina - srpska Nova godina, koja će biti proslavljena širom zemlje.

Slaviće se ponovo na otvorenom, u kućnoj atmosferi, restoranima, klubovima i tako dalje. Kada je u pitanju srpska Nova godina Beograd ima takođe mnogo toga da ponudi.

Izaberite provod po svojoj meri! Srećna Nova godina!

Proslava na otvorenom

U Beogradu nas na Trgu republike od 21 sat očekuje svečani doček uz besplatan koncert našeg poznatog muzičara Gorana Bregovića, sa specijalnim gostom Mladenom Vojičićem Tifom. Publika će tako moći da uživa u popularnim hitovima "Bijelog dugmeta". Ovaj spektakl se održava u sklopu manifestacije "Beogradska zima". 

Brodom u novo leto

Za docek srpske Nove godine u ponudi su dve atraktivne proslave - na brodovima. 

Tako brod Sirena doček srpske Nove godine organizuje uz ovogodišnju plovidbu ispod šest savskih mostova. U cenu je uključena dvočasovna plovidba, muzika uživo, kompletna večera i neograničena konzumacija navedenog paketa pića.

Kada je u pitanju Jahting kej srpska Nova godina biće dočekana uz bogate ukuse srpske kuhinje, dobru muziku i krstarenje uz najlepši pogled na Beograd noću. U cenu je uračunata večera na bazi švedskog stola, domaći paket pića u neograničenim količinama sve vreme trajanja svečanosti i muzika uživo.

Doček u kafani

Ima li nešto prigodnije od dočeka tradicionalne srpske Nove godine nego u kafani? Beograd vam nudi dve savršene opcije - kafana Uzbuna srpska Nova godina i kafana Barberi srpska Nova godina

Na splavu-kafani Uzbuna nastupiće Žile Hram i Kristina Radosavljević. Ulaz se ne naplaćuje, a piće se plaća po utrošku. 

Barberi nudi provod uz Anu Pašić i Uroša Kosića. Uživaćete u muzici uživo, u vrhunskoj klopi kao i u bogatoj ponudi pića.  Ulaz se ne naplaćuje, a za svako sedenje uslov je flaša pića.

Proverite sve ponude na docek srpske Nove godine

A.K.

Foto: Pixabay / OleksandrPidvalnyi