Kako do savrsenih usana?

Kako do savrsenih usana?

Pune i senzualne usne danas su neodoljive gotovo svima, posebno kada su korigovane diskretno i sa ukusom. Kako do savršenih usana koje će biti privlačne i lepe?

Postoji mnogo salona i klinika koje rade korekciju usana različitim metodama, ali mi smo želeli da pronađemo najbolje i najkvalitetnije rešenje.

 

kako do savrsenih usana

 

Ne možemo osporiti činjenicu da šminka može promeniti izgled usana na bolje uz adekvatnu konturu usana olovkom, ali većina će se danas opredeliti za tretman hijaluronom.

Zašto?

Zato što nećete morati da trošite previše vremena na šminkanje usana kako bi one izgledale veće i prirodne, već ćete imati lepe, senzualne usne u svakom trenutku.

Ako razmišljate o korekciji i potreban vam je savet, pre svega odaberite stručnjake u ovom poslu koji će prvo obaviti sa vama konsultacije, nakon čega ćete se dogovoriti oko svega. Obrazložite vaše želje, nakon čega ćete dobiti savet šta je najbolja opcija za vas.

 

kako do savrsenih usana

 

Hijaluronski fileri su najpopularnija metoda korekcije usana, pre svega jer je hijaluronska kiselina zapravo aminokiselina koju prirodno sadržimo u koži i smatra se glavnim izvorom hidratacije kože. Pored svog kvaliteta, tretman je potpuno bezbolan i traje do 30 minuta, i ono što je najbolje, nije vam potreban poseban oporavak. Crvenilo i blagi otok je normalna pojava nakon tretmana i vrlo brzo može nestati.  

U zavisnosti od toga kakve ste filere odabrali, zavisi i duživa njihovog trajanja, najčešće mogu trajati od 6 meseci do 2 godine.

 

kako do savrsenih usana

 

Povećanjem usana hijaluronskim filerima zadržaćete prirodan oblik usana ali ćete dobiti punije, sveže i rumenije usne koje će biti neodoljive. Ono što je činjenica, nakon tretmana hijaluronskim filerima većina žena povratila je samopouzdanje i osmeh na licu. Diskretna korekcija usana učiniće da se osećate bolje, a promenu gotovo da niko neće primetiti.

Za proveren kvalitet, dugogodišnji rad i veliko iskustvo preporučujemo The Beauty Clinic koja postoji dugi niz godina i iza sebe ima veliki broj uspešnih hirurških i nehirurških intervencija. Prepustite se vrhunskim stručnjacima i odaberite samo najbolje za sebe.

The Beauty Clinic promeniće vaš izgled na bolje i vratiće vam osmeh na lice. Zahvaljujući njima, bićete veoma zadovoljni rezultatima a vaše lice dobiće novi sjaj koji vam je toliko falio.

Budite najbolja verzija sebe!

 

T.Ž.