Music Awards Ceremony 25. i 26. januara u Beogradu!

Music Awards Ceremony 25. i 26. januara  u Beogradu!

Najveći muzički spektakl jugoistočne Evrope, Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a biće održan dva dana - 25. i 26. januara u Štark areni u Beogradu. 

Kako organizatori navode, ove godine prerastao je sve dosadašnje muzičke okvire, zbog čega izdanje MAC 2023 donosi dva dana ceremonije dodele priznanja, uz senzacionalne nastupe muzičkih ikona današnjice!

Program će voditi glumica Jelena Gavrilović, a uz nju će na sceni biti i jedan od najpoznatijih muzičara, kopozitora, tekstopisaca i muzičkih producenta Tonči Huljić. Drugog dana njihove uloge će preuzeti Mimi Mercedez i Voyage.

Ko nastupa na Music Awards Ceremony 2023?

Prvi dan nas očekuje već sutra, 25. januara, kada će nastupiti muzički velikani, koji regionalnom scenom vladaju decenijama unazad. Očekuje nas muzička elita pop, alternativne pop, rock, rap/hip-hop, world music i narodne muzike. Nastupaće Riblja čorba, Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić i tako dalje. 

U četvrtak, 26. januara, nastupiće najpopularnija imena trap, drill, balkan drill, urban pop i pop-folk muzike praćena muzičko-scenskim efektima i zahtevnim plesnim elementima. Biće tu Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Milica Pavlović, Nikolija, Zera o tako dalje.

Događaj će okupiti najveće muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Interesovanje publike je iznad očekivanja, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od pre neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučije da što pre nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine.

Kako glasati na MAC 2023?

Dodeliće se i čak sedam najprestižnijih međunarodnih priznanja – MAC 2023.

Muzičke numere za dodelu MAC priznanja nominovale su radio stanice iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a po prvi put priliku da nominuju imali su i izvođači, kao i publika. Glasanje se odvija putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a, putem web stranice MAC i preko e_finity aplikacije. Već je počelo 20. decembra, a trajaće do 25. januara u ponoć. 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd je mesto najboljeg provoda, a verujemo da će atmosfera i na ovom događaju biti kao da je doček!

MAC ceremonije je proglašena manifestacijom od značaja za Grad Beograd. Podsetimo, prva manifestacija održana je 2019. godine.

A.K.

Foto: Facebook / music.awards.ceremony