Najlepša Nova godina u hotelu Hajat

Najlepša Nova godina u hotelu Hajat

Spremite se se za nezaboravan doček jer vas očekuje najlepša Nova godina u hotelu Hajat. Ukoliko volite eleganciju i komfor, ovo se čini kao idelano novogodišnje veče za vas i vaše drage projatelje.

Prepustite se organizaciji najekskluzivnijeg hotela u Beogradu i neka ovo bude vaš najbolji doček Nove godine ikada.

 

HOTEL HAJAT NOVA GODINA

 

Najlepša Nova godina u hotelu Hajat

 

Hotel Hajat Nova godina jedan je od najtraženijih i najpopularnijih dočeka u Beogradu koji još nikoga nije ostavio ravnodušnim. U svom elegantnom, prepoznatljivom stilu uživaćete na pravi način i doživećete trenutke za pamćenje.

U pitanju je hotel koji je na daleko poznat po ekskluzivnim proslavama, posebno kada je Nova godina u pitanju. Očekuje vas mnoštvo iznenađenja kao i vrhunski muzički repertoar koji će vas držati tokom cele noći u dobrom raspoloženju. Nova godina Beograd svake godine sa ponosom predstavlja doček Nove godine u hotelu Hyatt koji je i te kako popularan i uveliko rasprodat čak dva meseca pre samog dočeka.

Poznato je da su ovde nastupale najveće muzičke zvezde koje i te kako umeju da prirede pravi spektakl, a neki od njih su Jelena Karleuša i Edita Aradinović. Sigurni smo da će tako biti i ovog puta kao i da vas očekuje magično novogodišnje veče koje će se dugo prepričavati.

Uživajte u najlepšoj novogodišnjoj noći u hotelu Hajat i budite deo ekskluzivnog dočeka!

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).