Nova godina u restoranu Ser Gilles

Nova godina u restoranu Ser Gilles

Iz godine u godinu, Nova godina u restoranu Ser Gilles postajala je sve ekskluzivnija i atraktivnija. U takvom stilu, sve je više onih koji su želeli da proslave novogodišnje veče baš ovde.

Tako je restoran Ser Gilles postao mesto najboljeg i najelegantnijeg dočeka u Beogradu kojem je teško odleti. Ako ste zamišljali Novu godinu sa stilom, restoran Ser Gilles biće pravi izbor za vas i vaše najdraže prijatelje.

 

RESTORAN  SER GILLES NOVA GODINA

 

Nova godina u restoranu Ser Gilles

 

Restoran Ser Gilles Nova godina je mesto koje će vam obezbediti nezaboravan doček Nove godine i magične trenutke. Ono što će vas prvo oduševiti, jeste enterijer koji je sačinjen od najfinijih detalja, sa puno stila i elegancije, što je doprinelo da ovo mesto izgleda kao iz bajke.

Dekorisan najfinijim tonovima, restoran Ser Gilles za Novu godinu biće pravo mesto uživanja i najlepših trenutaka.

Očekuje vas mnoštvo iznenađenja, prelepa muzika koju će vam priuštiti neki od popularnih bendova i pevača sa naše domaće muzičke scene. Očekuje vas dinamično veče ispunjeno našim najvećim hitovima u kojima ćete celo veče uživati.

Po vrlo atraktivnoj ceni imaćete priliku da uživate u neograničenoj količini domaćeg pića tokom cele večeri, kao i u svečanoj večeri koja će zadovoljiti ukuse i onih najzahtevnijih gostiju.

Uživajte u magičnim trenucima sa vašim najdražima i proslavite Novu godinu u jednom od najlepših restorana u Beogradu.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).