Poruke za Dan zaljubljenih

Poruke za Dan zaljubljenih

Pravoslavni hrišćani danas slave Svetog Trifuna, a katolički Svetog Valentina. Ipak, ovaj dan se umnogome odomaćio kao Dan zaljubljenih. Kao i kada je Nova godina, tako  i danas mnogi čestitaju osobama koje su im drage.

Ponekad je i lepa reč mnogo lepša od bilo kakvog poklona i ne mogu da je zamene ni skupi parfemi ili veliki buketi.

Ako još niste smislili kako da nekome uputite lepe ljubavne reči, ili niste imali vremena ili mogućnosti da kupite poklon, evo nekoliko predloga!

 

Poruke za devojke

Najlepšoj devojci šaljem puno ljubavi jer mislim da te ništa ne može tako jako usrećiti kao ova ljubav koju osećam prema tebi. Neka je svaki dan za nas dan zaljubljenih!

Ovo je još jedan dan u godini kada želim da ti pokažem koliko te volim. Ti si nešto najlepše što mi se desilo u životu, baš zato što si najlepša i najbolja devojka na ovom svetu! Volim te!

Večeras je jedna osoba sama i društvo joj pravi nebeska tama, večeras zvezda sja samo za nju, večeras je tužna jer ti nisi tu! Volim te!

 

Poruke za momke

Dan je zaljubljenih, ono što nam želim jeste da naša ljubav traje večno. Volim te svakog dana sve više! Srećan dan zaljubljenih!

Zavolela sam te tako lako, jer ti si jedno divno biće. Uživam sa tobom iz dana u dan i volim te svakog dana sve više! Srećan dan zaljubljenih!

Najbolji dan u mom životu bio je taj dan kada sam te upoznala. Od tada, moj život ima smisla i sve je mnogo lakše od kada si ti tu! Srećan dan zaljubljenih!

 

Univerzalne poruke

Ti si moj san koji se ostvario, srećan Dan zaljubljenih!

U tvom zagrljaju nalazim sve što mi treba. Volim te!

Svaki dan proveden s tobom je poklon. Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi!

S tobom je svaki dan kao Dan zaljubljenih.

 

A.K.

Foto: Pixabay / NoName_13