Savršeni ćevapi u restoranu Solunac

Savršeni ćevapi u restoranu Solunac

Ako ste se uželeli roštilja, očekuju vas savršeni ćevapi u restoranu Solunac. Mesto domaće kuhinje i naše najlepše tradicije obezbediće vam pravi ugođaj i pravu čaroliju kada je gastronomija u pitanju. Najbolje ćete nas razumeti tek kada odusite magiju koja pristiže iz nijihove kuhinje.

 

SOLUNAC RESTORAN

 

 Savršeni ćevapi u restoranu Solunac

 

Solunac restoran lider je među restoranima domaće kuhinje i mesto pravog uživanja u našim dobro poznatim domaćim jelima. Ušuškan u srcu Dorćola, Solunac restoran zavolećete već nakon prve posete. Etno stil, tradicija i magija ukusa savršena su kombinacija za trenutke vredne pamćenja.

Ukoliko uživate u intimi, miru i zvucima tamburice, restoran Solunac čini se kao savršeno mesto za vas i vaše prijatelje. Restoran je sačinjen od prirodnih materijala i etno detalja koji su doprineli jedinstvenosti, učiniće da se osećate veoma prijatno i opštajuće tokom posete.

Ono što privlači mnoge da posete restoran Solunac, jesu čuveni ćevapi koji se pripremaju prema posebnom receptu i vredni su svake pažnje. Ukus će vas oboriti sa nogu već na prvi zalogaj i toliko su sočni da se bukvalno tope u ustima.

 

 Savršeni ćevapi u restoranu Solunac

 

Uz bogatu ponudu salata i krompirića, ovo je definitivno savršen ručak za vas i vaše prijatelje. Za one koji ipak žele da okuse nešto drugačije, pred vama je bogata ponuda hrane koja će zadovoljiti i one najzahtevnije.

Uz svako jelo preporučiće vam i specijalno vino koje pruža savršenu kombinaciju, a u pitanju je bogata ponuda domaćih i stranih pića.

Za prijatne trenutke, porodični ručak, doručak ili romantičnu večeru u dvoje, restoran Solunac je definitivno restoran za svaku priliku. Magija koja se odvija u prostorijama ovog poznatog restorana, glavna je karakteristika koja opisuje doživljaj u restoranu Solunac.

Posetite ga i isprobajte najbolje ćevape u Beogradu čiji ukus će vas potpuno oduševiti. Podelite radost sa vašim najdražima i povedite ih na kvalitetan ruček u kojem ćete svi uživati.

Rezervišite vaše mesto u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).