Splav Lasta - za sve one koji slušaju disco, RnB, pop i house muziku

Splav Lasta - za sve one koji slušaju disco, RnB, pop i house muziku

Savski venac je jedna od najstarijih beogradskih opština, koja je ujedno i jedno od središta glavnog grada. Ime je dobila po tome što se poput venca smestila uz obalu reke Save.

Na ovom pordučju se nalazi devet hotela, ali i mnogobrojni ugostiteljski objekti. Savski venac je pravo mesto za turiste, a o tome govori podatak da je na prvom mestu među prestoničkim opštinama.

Da bi vam bilo jasnije zbog čega je to tako, dovoljno je da znate da su ovde smešteni Savamala, Dedinje, Senjak, Topčider, stadioni, Karađorđev park i tako dalje.

Svoje mesto ovde je pronašao i splav Lasta.

Splav Lasta

Splav Lasta nalazi se na Sajamskom keju u Beogradu. Mesto je za sve one koji slušaju disco, RnB, pop i house muziku. Ovde su pre pandemije korona virusa nastupake DJ zvezde, kao što su: Goran Starčević, Peppe, Pookie, Dooshan, Lady Dee, Malina, Miloš Starčević, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević, Luka Brasi, Groovyman. Mesta je bilo i za svetske muzičare, među kojima su: David Morales, Migel Kembel, Silicone Soul, Mark Knight, Raffa FL i mnogi drugi.

Takođe u vremenu pre pandemija splav je radio četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 23:45 do pet sati iza ponoći, odnosno do rane zore. Vrlo brzo verujemo da će ponovo otvoriti svoja vrata za posetioce.

Na splav Lasta dolazi najbolja gradska ekipa. Ističe se sjajnim tropskim ambijentom, koji je poznat i po beloj boji, a popularno se naziva beogradski Majami. Posebno su interesantne palme koje se ovde mogu videti.

Ono po čemu je ovaj splav posebno poznat jeste matine, koji se održavao svake nedelje,odnosno nedeljnog poslepodneva. Tada se uživalo u hitovima, dobrim koktelima, ali i prelepom pogledu na reku i most na Adi.

Kapacitet splava je čak 500 osoba.

Kako da rezervišete mesto na splavu Lasta?

Kada nova sezona počne, svoje mesto na splavu Lasta moći ćete da rezevišete preko sajta www.kudaveceras.rs , kao i na broj telefona 062 262 212.

A.K.

Foto: Facebook / LastaGradskiSplav