Tri vrhunska splava za docek Nove godine

Tri vrhunska splava za docek Nove godine

Za one koji se pitaju koja su to tri vrhunska splava za docek Nove godine, na pravom ste mestu da saznate. Ova mesta odabrana su po različitim kriterijumima, ali ono što im je zajedničko, jeste vrhunski provod koji se pamti.

Neka novogodišnja noć bude prava, a to je moguće samo na najboljim beogradskim splavovima.

 

BEOGRAD DOCEK NOVE GODINE

 

Beograd je za doček Nove godine posebno lep i interesantan, i to najčešće zbog ludog i nezaboravog provoda. Za doček Nove godine vlada posebna euforija, i ono što je svima na umu tada, jeste gde proslaviti novogodišnje veče.

Upoznajte tri vrhunska splava za doček Nove godine.

 

Tri vrhunska splava za docek Nove godine

 

SPLAV KARTEL NOVA GODINA

 

Splav Kartel Nova godina je prava prilika za elegantno novogodišnje veče sa stilom. Ako želite odličan provod u novogodišnjoj noći i magične trenutke, ovo će biti pravi odabir za vas. Splav Kartel je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu koji će vam prirediti vrhunsku svirku gotovo svakog vikenda, a posebno za Novu godinu.

Svake godine Kartel postaje sve traženiji u novogodišnjoj noći, što dovoljno govori o popularnosti ovog splava. Uživaćete u elegantnom i luskuznom ambijentu, a u ponudi su različite vrste sedenja, uz pristupačne cene i neograničenu komzumaciju pića tokom cele večeri.

Za užitak sa stilom, splav Kartel i Nova godina su savršena kombinacija.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Tri vrhunska splava za docek Nove godine

 

SPLAV FREESTYLER NOVA GODINA

 

Splav Freestyler Nova godina je mesto veoma duge tradicije i poznatog provoda koji se čuo širom Evrope, zbog čega nije čudo zateći ovde veliki broj stranaca. Mesto najboljeg noćnog provoda i vrlo dinamičnih žurki i ovog puta oduševiće vas za Novu godinu i pripremiće vam pravi spektakl.

Prostran i luskuzan ambijent pružiće vam komfor i vrhunsku žurku koju ćete dugo pamtiti. Na splavu Freestyler većina kaže da vlada posebna energija, što morate sami doživeti, a prava prilika za to jeste splav Freestyler.

Očekuje vas nezaboravna novogodišnja žurka, zato budite deo najboljeg provoda.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Tri vrhunska splava za docek Nove godine

 

SPLAV KOPERNIKUS 610 NOVA GODINA

 

Splav Kopernikus 610 Nova godina je jedan od najekskluzivnijih prostora za ovakvu vrstu proslave. Komfor i sofisticirani stil je ono što najbolje opisuje ovo mesto. Ako želite provod za pamćenje u novogodišnjoj noći, onda je ovo savršen odabir za vas i vaše prijatelje.

Kao mesto koje iza sebe ima niz uspešno organizovanih dočeka Nove godine, i ovog puta biće na visini svog zadatka i prirediće vam sjajno novogodišnje veče. Uživaćete u svako mtrenutku sa vašim prijateljima, kao i u vrhunskoj klopi i piću.

Zasijajte u punom sjaju za Novu godinu i uživajte u prijatnim trenucima.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)