Hotel Falkensteiner doček Nove godine
DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
DOČEK 2025 - Hotel Falkensteiner
Nema boljeg vremena od danas da isplanirate proslavu i doček Nove godine!
Proslavite sa nama ulazak u 2025. godinu u grandioznoj White Pearl Sali hotela Falkensteiner Beograd, gde se održava ekskluzivna proslava za maksimalni kapacitet od 200 osoba.
Sva pića i izbor hrane na bazi švedskog stola uključeni su i dostupni tokom cele večeri.
HOTEL FALKENSTEINER DOČEK NOVE GODINE 2025
Pored lako dostupne lokacije hotela, prednost je i veliki parking prostor ispred hotela kao i podzemna garaža koja se prostire na dva nivoa.
Hotel je savršeno mesto za obeležavanje dočeka Nove 2025. godine i ispraćaj stare godine, uz svečanu gala večeru koju pripremamo za vas u našoj svečanoj sali “White Pearl”.
Pridružite nam se i iskusite čari glamuroznog dočeka Nove godine u hotelu Falkenstainer Beograd!
REZERVACIJE: 062/111-22-33
U novogodišnjoj noći zabavljaće vas sjajna Ana Stanojević i neverovatni Miloš Ranković - Lava band!
Dodjite da se skupa provedemo u najboljem društvu i odličnoj atmosferi.
Raskošna novogodišnja večera na bazi švedskog stola.
Na svečanom dočeku, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinje sa dodirom tradicionalne srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima kreiranim specijalno za ovu priliku od strane glavnog šefa kuhinje Falkensteiner hotela - Božidara Stefanovića.
Predjelo i salata
- Grčka salata (sveže povrće, feta, masline, origano)
- Kapreze salata (sveži bosiljak, balzamiko, paradajz, mocarela)
- Salata od pena testenine i mešanih pečuraka
- Kolosov salata (šargarepa, orasi, kupus, preliv)
- Hrskave rolnice sa piletinom (klice pasulja, đumbir, preliv)
- Domaća dimljena šunka
- Selekcija domaćih sireva (koziji sir, dimljeni kravlji sir, sjenički i sir iz ulja sa koštunjavim voćem)
Glavna jela sa prilozima
- Svinjski kotlet paniran u začinskom bilju
- Ćevapčići na kajmaku
- Dimljena vešalica na žaru
- Piletina rolovana u pršuti sa žalfijom u veluteu
- Nudle sa povrćem u soja sosu
- Krompir u mleku sa aromom belog luka
- Prženo povrće
- Mešano sotirano povrće
Selekcija hleba
- Domaći hleb od heljde ispod sača
- Ćabata
- Kukuruzni hleb
- Beli domaći hleb
- Pečene tortilje
- Crne kajzer lepinje
- Francuski baget
- Proja
Dezerti
- Kolač od sira
- Pita sa jabukama
- Voćne tartalete
- Panakota od pomorandže
- Čokoladni kolač sa malinama
- Sveže voće
Cena po osobi se kreće od 100€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, večeru na bazi švedskog stola večeru i all inclusive piće tokom čitave večeri i čašu šampanjca u ponoć.
Silver 100€
Velvet 130€
Gold 150€
MAPA PROSTORA:
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Informacije i rezervacije
Kontakt
062 111 22 33Informacije i rezervacije
Kontakt
062 111 22 33