Izaberi doček po svojoj meri!

prethodna
Splav Restoran Principal Doček Nove godine 2019
sledeća

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Poštovani,

Hvala Vam na pokazanom interesovanju za doček Nove 2020. godine u hotelu Hilton. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo Vas ugostimo u najluđoj noći.

O nama

Hotel Hilton Belgrade nalazi se u srcu centra grada, samo nekoliko koraka od poslovnih zgrada, restorana, šopinga i zabave. Ovde su vam na raspolaganju 242 svetle i prozračne sobe, uključujući 19 apartmana sa Wi-Fi pristupom i velikim prozorima koji se otvaraju.

Možete da uživate srpskoj kuhinji posluženoj na moderan način u opuštenoj atmosferi elegantnog restorana Two Kings. SkyLounge, bar na krovu, može da se pohvali prekrasnim pogledom na stari grad zajedno sa ukusnim napicima, jedinstvenim koktelima i primamljivom azijskom kuhinjom. LivingWell Health Club, sa svojIm spa delom i teretanom, pružiće energiju i optimizam, kao i opšte dobrostanje tela i uma.

Hotel Hilton je savršeno mesto za poslovne sastanke, sa prostranim i dobro opremljenim konferencijskim salama kojih ukupno ima 11. Svečana sala Tsar Dusan ima 407 kvadratnih metara i može da ugosti i do 526 gostiju. Postoje tri konferencijske sale koje se mogu podeliti. Najmanja sala za sastanke može da primi i do 14 osoba.

Predvorje zauzima 244 kvadratnih metara. Prelepa bašta Oasis je savršena za socijalne događaje.

MUZIKA

Andreana Čekić

Informacije i rezervacije

Kontakt

062-262-212

Informacije i rezervacije

Kontakt

062-262-212