prethodna
Restoran Dva Jelena Doček Nove godine
sledeća
Restoran Stadion Doček Nove godine

Hotel Prestige Doček Nove godine

Hotel Prestige Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

 Doček 2025 - Hotel Prestige

  

Za najluksuzniji doček Nove godine u Beogradu, nema boljeg izbora od hotela Prestige, prelepog prostora sa četiri zvezdice koji spaja savremeni luksuz sa mirnom prirodnom okolinom.

 

Ne propustite novogodišnju proslavu sa stilom u ovom sjajnom, modernom i elegantnom hotelu, okruženom najpoznatijim beogradskim parkovima i izletištima. Hotel Prestige se ponosi svojom idealnom lokacijom, od centra grada udaljenoj svega 5 km, neposredno pored hipodroma i golf terena, a na manje od 3 km udaljenosti od jezera Ade Ciganlije i šume Košutnjak.

  

HOTEL PRESTIGE DOČEK NOVE GODINE 2025

 

 

 

Hotel Prestige doček Nove godine 2025 znači da ćete dočekati i proslaviti ovaj poseban trenutak sa stilom i luksuzom. Deluxe svečanu salu hotela Prestige krasi jedinstven i elegantan prostor, opremljen svim potrebnim sadržajem za udobno opsluživanje većeg broja gostiju.

Izvanredna gastronomska ponuda garantuje da će vaša nepca biti očarana, a besprekorna usluga će ispuniti sva vaša očekivanja. Osećaćete se kao pravi VIP gosti tokom celog večeri.

  

 

Nema brige oko parkinga jer hotel Prestige poseduje obezbeđen parking prostor sa 24-satnim video nadzorom za preko 200 vozila. Takođe, ceo hotelski kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi-jem, što će vam omogućiti da ostanete povezani sa svetom tokom celog boravka.

 

Za luksuzno i magično novogodišnje veče kakvo zaslužujete, izaberite Hotel Prestige. Rezervišite svoje mesto sada i priključite nam se na dočeku Nove godine koji ćevam zauvek ostati urezan u sećanju.

  

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33 

 

MUZIKA

Nikola Petković & Marija Mitić Maraya,

dva sjajna izvođača, vrhunskih glasova, poznati i po tome što prave predobru atmosferu na nastupima i izvode sve najbolje hitove domaće i zabavne, pevaće za vas tokom čitave novogodišnje noći.

  

 

PIĆE

All inclusive ponuda domaćih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, navedenih u ponudi.

 

HRANA

Kompletna, bogata svečana večera na bazi set menija: 

- predjelo

- glavno jelo

- salata

- desert

 

CENA

U cenu je uključena neograničena konzumacija ponudom navedenog asortimana hrane i pića, kao i svečano mesto za banket stolom.

  
Plava zona - 50€
Crvena zona - 60€
Gold zona - 70€
VIP Black zona - 80€
 
 
MAPA PROSTORA:
 
 

 

 

 

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33