prethodna
Love House Event Hall Doček Nove godine
sledeća
Kafana Druga kuća Doček Nove godine

Dep bar Matinee Doček Nove godine

Dep bar Matinee Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2023 – Dep bar Matinee

 

Dep bar matinee doček Nove godine daće sve od sebe da novogodišnju noć provedete veličanstveno u fenomenalnom ambijentu koji ga čini posebnim. U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate u fantastičnim izvođačima koji vas očekuju i to Đorđe Arsović & Jovana Matijević!

 

DEP BAR DOCEK NOVE GODINE 2023

 

Dep bar Docek Nove godine 2023 -  i ovog puta pripremiće samo za vas unikatan doček Nove godine koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Dep bar Matinee je uveliko poznat po magičnoj atmosferi koja ga krasi, s obzirom na to, jedino što vama preostaje je da se opremite sjajnim raspoloženjem i dođete da uživate.

 

Sam vrhunac kulinarskog tima i osoblja potrudiće se da iskustvo koje budete imali u Departman baru bude nezamenljivo i jedinstveno.

 

Provedite se kao nikada do sad uz najveće hitove domaće scene koje će izvoditi spektakularni duo Đorđe Arsović i Jovana Matijević! Požurite i rezervišite vaše mesto što pre jer je potražnja za ovom matine žurkom ogromna!

 

Dep bar  organizuje i doček Nove godine sa cenom od 10€.  Saznajte više klikom ovde

 

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

MUZIKA

Za novogodišnji matinee zabavlja će vas fenomenalni

 

Nesta - Đorđe Arsović i Jovana Matijević u pratnji benda.

 

Đorđe Arsović, poznatiji kao Nesta, aposlutni je miljenik beogradske publike čiji su nastupi uvek popunjeni do poslednjeg mesta i radnim danima. Svoju popularnost stekao je neverovatnom harizom, kvalitetnim glasom i energičnim nastupom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Jovana Matijević je jedan od onih vokala koji zavolite na prvo slušanje, dok je svoju ogromnu popularnost stekla učešćem u najpopularnijim reality formatu Zadruga, gde su mnogi imali priliku da je čuju kako peva. 

 

 

 

PIĆE

Pića će se naplaćivati po standardnim cenama.

 

 

HRANA

A la carte po standardnim cenama

 

 

CENA

Cena po osobi: 500 dinara

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33