prethodna
Restoran SavaSava doček Nove godine
sledeća
Mon Ami Marine club doček Nove godine

Dragi Bravo doček Nove godine

Dragi Bravo doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

DOČEK 2023 - Dragi Bravo doček Nove godine

 

THE BIGGEST NEW YEAR EVENT IN SERBIA

Dragi Bravo je vremeplov koji jednu čitavu generaciju okuplja na jedno mesto i vraća u neka bolja, bezbrižna vremena! Većina pratilaca se seća tada najpopularnijeg tinejdž časopisa Bravo koji je beležio sve trendove 2000-tih.

 

DRAGI BRAVO DOČEK NOVE GODINE 2023 

 

Dragi Bravo doček Nove godine 2023 vam i ovog puta sprema nezaboravno novogodišnje veče gde vas očekuje odlična atmosfera i mnoštvo iznenađenja!

Danas nas „redakcija” Dragi Bravo svojim svakodnevnim, raznovrsnim objavama podseća na period odrastanja, pa nije začuđujuće što je postala jedna od najpopularnijih stranica na Instagramu… jer realno, koga uvodna špica Srećnih ljudi, misija za Izija ili Numa Numa ne vrate dvadesetak godina unazad, taj se verovatno rodio „prekasno”.

Za ovaj Novogodišnji doček, 31. decembra se vraćamo u 2000. na Beogradskom sajmu u Hali 4, ali i u Hali Čair Niš. Čekamo te da u šarenom outfitu uživamo uz hitove naše mladosti na najvećoj novogodišnjoj žurci u Srbiji do sada!

 

REZERVACIJE: 065 99 77 898

 

MUZIKA

Za pravljenje fenomenalne novogodišnje atmosfere biće zadućeni DJ MarchezJedan od najpopularnijih djeva današnjice, svima dobro poznat, nekadašnji član TDI ekipe i DJ koji je na našoj pa tako i evropskoj sceni preko 20 godina, biće u novogodišnjoj noći za vas na Beogradskom sajmu u Hali 4 uz podršku .

DJ Dennis˛& DJ Chulli.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA

Cena karte (parter) - 1.500 rsd
Cena karte (VIP platforma) - 3.500 rsd

 

Cena Niš

Cena karte - 1200 rsd

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

065 99 77 898

Informacije i rezervacije

Kontakt

065 99 77 898