prethodna
Perla Event Hall Nova godina
sledeća
Restoran Topčiderac docek Nove godine

Kasina Bar Doček Nove godine

Kasina Bar Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2023 - Kasina Bar

 
Casina bar doček Nove godine je svake godine doček koji se ne propušta. Uvek prepoznatljiv po vrhunskoj atmosferi u samom Centru Beograda, kao i svake, i ove godine zabavljaće vas neki od najvećih muzičara sa naše domaće scene.

 

KASINA BAR DOCEK NOVE GODINE 2023

 

Dočekajte Novu godinu 2023 u Kasina Baru sa Jelenom Karleušom. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju Mala plava i doček u Kasina baru!

 

Kasina Bar Docek Nove godine 2023 - ukoliko ste ljubitelj vrhunskog provoda, odlične muzike onda je ovo pravo mesto za vas.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

 

MUZIKA

U magičnoj novogodišnjoj noći u klubu Kasina bar zabavljaće vas fenomenalna Jelena Karleuša koja će kao i svaki put bez sumnje napraviti žurku za pamćenje!

 

 

PIĆE

Jedna flaša šampanjca Prosecco za svaki barski sto i svako visoko sedenje, odnosno jedna flaša šampanjca Moet za svako lux visoko sedenje i svaki separe.

 

 

HRANA

Ketering

 

 

CENA

- Šank 50 eur po osobi (uz kupljenu 1, 2 ili 3 karte)

- Barski sto 50 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)

- Barski sto ispred bine 60 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)

- Ukoliko vas je 2 osobe, a ipak želite barski sto, a ne šank, postoji mogućnost da dobijete barski sto i da budete spojeni sa još 2 druge osobe za istim barskim stolom

- Visoko sedenje 60 eur po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)

- Lux visoko sedenje 100 eur po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom)

- Separe 120 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom)

- Veliki separe 120 eur (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom)

- Vip separe 150 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa plavom bojom)

 

MAPA PROSTORA

 klub kasina nova godina mapa

 

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33