prethodna
Perla Event Hall Nova godina
sledeća
Brod Restoran Sirena Nova godina

Kasina Bar Doček Nove godine

Kasina Bar Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2023 - Kasina Bar

 
Casina bar uvek prepoznatljiv po vrhunskoj atmosferi u samom Centru Beograda ove godine zabavljaće vas Jelena Karleuša. Vatrena plavuša poznata po pravljenju još vatrenije atmosfere upotpuniće vaš doček nove 2021.godine.

 

KASINA BAR DOCEK NOVE GODINE 2023

 

Dočekajte Novu godinu 2023 u Kasina Baru sa Jelenom Karleušom. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju Mala plava i doček u Kasina baru!

 

Kasina Bar Docek Nove godine 2023 - ukoliko ste ljubitelj vrhunskog provoda, odlične muzike onda je ovo pravo mesto za vas.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

 

MUZIKA

U magičnoj novogodišnjoj noći u klubu Kasina bar zabavljaće vas fenomenalna Jelena Karleuša koja će kao i svaki put bez sumnje napraviti žurku za pamćenje!

 

 

PIĆE

Jedna flaša šampanjca Prosecco za svaki barski sto i svako visoko sedenje, odnosno jedna flaša šampanjca Moet za svako lux visoko sedenje i svaki separe.

 

 

HRANA

Ketering

 

 

CENA

- Šank 50 eur po osobi (uz kupljenu 1, 2 ili 3 karte)

- Barski sto 50 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)

- Barski sto ispred bine 60 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)

- Ukoliko vas je 2 osobe, a ipak želite barski sto, a ne šank, postoji mogućnost da dobijete barski sto i da budete spojeni sa još 2 druge osobe za istim barskim stolom

- Visoko sedenje 60 eur po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)

- Lux visoko sedenje 100 eur po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom)

- Separe 120 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom)

- Veliki separe 120 eur (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom)

- Vip separe 150 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa plavom bojom)

 

MAPA PROSTORA

 klub kasina nova godina mapa

 

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33