prethodna
Restoran Imperium Hall Doček Nove godine
sledeća
Pupin Lounge and Bar Doček Nove godine

Klub Hype Doček Nove godine

Klub Hype Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2023 - klub Hype

 

Klub Hype doček Nove godine je prilika za luksuzan i nezaboravan doček Nove godine. Ovo je jedan od klubova koji je za sve beograđane potpuno novo osveženje klupske scene u Beogradu. Fantastična lokacija, fantastična muzika, fantastičan ambijent, fantastični gosti I fantastičan provod, sve to ćete naći u klubu Hype koji se nalazi na adresi Karađorđeva 46.

Menadžment tim kluba Hype vodio je mnoge vodeće lokale u Beogradu I time veoma jasno pokazao da zna šta radi, tako da će nesumnjivo I najnoviji klub Hype zablistati I veoma brzo postati omiljeno mesto za izlazak pravih klabera što se i pokazalo vremenom pa sada zauzima visoko mesto u noćnom provodu Beograda.

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

MUZIKA

Za muziku su zaduženi rezident DJ-evi kluba Hype, najveća imena beogradskog klabinga.

 

PIĆE

U novogodišnjoj noći biće regularne cene pića.

Određena pića se dobijaju kroz različite pakete (pogledati deo za opis cene dočeka).

 

CENA

Cena karte za šank je 20€ po osobi

Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:

  • Paket barski sto 200€. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket premium barski sto 250€. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket visoko sedenje 300€. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
  • Paket separe 500€. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
  • Paket premium separe 600€. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33