prethodna
Splav Konzulat Matine docek Nove godine
sledeća
Splav Dva Galeba Nova godina

Klub Hype Doček Nove godine

Klub Hype Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2022 - klub Hype

 

Klub Hype potpuno novo osveženje klupske scene u Beogradu. Fantastična lokacija, fantastična muzika, fantastičan ambijent, fantastični gosti I fantastičan provod, sve to ćete naći u klubu Hype koji se nalazi na adresi Karađorđeva 46.

Menadžment tim kluba Hype vodio je mnoge vodeće lokale u Beogradu I time veoma jasno pokazao da zna šta radi, tako da će nesumnjivo I najnoviji klub Hype zablistati I veoma brzo postati omiljeno mesto za izlazak pravih klabera što se i pokazalo vremenom pa sada zauzima visoko mesto u noćnom provodu Beograda.


KONTAKT TELEFON: 062/111-22-33

 

MUZIKA

Za muziku su zaduženi rezident DJ-evi kluba Hype, najveća imena beogradskog klabinga.

 

PIĆE

U novogodišnjoj noći biće regularne cene pića.

Određena pića se dobijaju kroz različite pakete (pogledati deo za opis cene dočeka).

 

CENA

Cena karte za šank je 20€ po osobi

Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:

  • Paket barski sto 200€. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket premium barski sto 250€. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket visoko sedenje 300€. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
  • Paket separe 500€. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
  • Paket premium separe 600€. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33