prethodna
Hotel Tamiš doček Nove godine
sledeća
Azzaro Black i Azzaro Green Doček Nove godine

Nula pet bar Doček Nove godine

Nula pet bar Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2025 - Nula Pet Bar

  

Dočekajte Novu 2025. godinu u srcu Beograda, uz nezaboravan provod, vrhunska pića i atmosferu koja odiše neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom.

 

NULA PET BAR DOČEK NOVE GODINE 2025

 

Nula Pet Bar Nova godina 2025 je idelan izbor za sve one koji žele da u najluđoj noći iskuse savršenu kombinaciju opuštenosti i kvaliteta, u mestu koje nudi idealan ambijent za vrhunski provod, druženje sa sjajnim ljudima i najlepše ritmove pažljivo odabrane muzike.

 

Šta možete očekivati: 

  • Muzički vibe: DJ će vas voditi kroz novogodišnju noć uz najbolje zvuke funky, disco i house muzike. Pripremite se za ples do ranih jutarnjih sati.
  • Piće po vašem izboru – JER MORA DA PRELIVA: Ponosimo se našim širokim asortimanom najkvalitetnijih pića. Pića se plaćaju po utrošku, što vam omogućava da prilagodite veče vašem stilu i ukusu.
  • Atmosfera za pamćenje: Nula Pet bar je sinonim za opušten izlazak i kvalitetno provođenje vremena. Sa sjajnom ekipom ljudi i prijatnim ambijentom, garantujemo vam veče puno smeha, radosti i neponovljivih trenutaka.

 

 

Nula pet bar Beograd predstavlja mesto gde dolaze hedonisti željni dobrog provoda i druženja sa sebi sličnom ekipom, kultno mesto gde ima za svakog po nesto, po izuzetno povoljnim cenama. Po ceni karte od samo 2000 dinara po osobi, obezbedite i vi sebi mesto za najveseliji doček u jednom od najatraktivnijih barova Beograda.

 

Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravnog dočeka Nove 2025. godine u 0.5 baru.

Očekujemo vas sa osmehom i otvorenim srcem, spremni da zajedno proslavimo početak nove godine!

 

INFORMACIJE &REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

Nula Pet Bar organizuje i Nova godina matineeod 16 do 20h, ulaz je besplatan, piće se plaća po utrošku, a što se muzike tiče, spremite se za YUGOton!!! 

 

MUZIKA

Za vrelu atmosferu i najveće disco, house i funky hitove pobrinuće se najbolji gradski DJ-evi.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA

2.000 dinara

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33