prethodna
Restoran Amphora Doček Nove godine
sledeća
Restoran SavaNova Doček Nove godine

Sugar & Spice Doček Nove godine

Sugar & Spice Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2023 – Sugar n Spice

 

Sugar and Spice doček Nove godine predstavlja jedan od najboljih dočeka Nove godine u Beogradu! Priuštite sebi zabavu kakvu zaslužujete!

Are You Ready For Sugar And Spice New Year Party vol. 4?!

Tradicionalno najbolja novogodišnja žurka u gradu! S obzirom da je ovo četvrta jubilarna sezona, organizatori najavljuju do sada najbolji provod, kvalitetnu organizaciju i najveća iznenađenja do sada!

Sugar and Spice je čudesni svet zabave smešten u prizemlju Hotela Jugoslavija i prostire se na preko 600m2. Po mnogima jedan od najlepših i najsavremenijih enterijera u Beogradu, i ovoga puta će biti spreman da ugosti ograničen broj posetioca.

Sugar and Spice poseduje profesionalno koncertno ozvučenje koje je jedinstveno na Balkanu, a rasveta je po ugledu na najpoznatije svetske klubove. Led ekrani, ogledala, veliki moderan šank, lokacija (u sklopu Hotela Jugoslavija) su argumenti za još jednu (četvrtu po redu u ovom objektu), nezaboravnu novogodišnju noć!

 

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

 

MUZIKA

 

* JackPot Band (Fenomenalni energični petočlani bend koji poseduje bogato iskustvo stečeno dugogodišnjim nastupima po beogradskim klubovima, proslavama, novim godinama) – Specijalnost su im hitovi zabavne i narodne muzike. Repertoar od preko 4000 pesama garantuje da će ova energična ekipa zapaliti novogodišnju noć!

* DJ Inna & DJ Alex (Komercijalni house hitovi, RnB Hitovi...). Inna je gošća iz inostranstva (Švedska) čija je specijalnost rnb muzika sa latino zvukom, dok je Alex zadužen za dobro poznate hitove sa komercijalne house svetske scene.

 

 

PIĆE

 

U cenu ulaznice je uračunata cele noći neograničena konzumacija sledećihdomaćih i stranih pića i koktela:

 

- Vino Crveno, Belo, Rose

- Strana Piva Lowenbrau i Miller

- Gin London Dry

- Vodka Keglevich, Fjodor

- Pelinkovac Gorki List

- Italijanski Vermut Bianco

- Rakije : Tri vrste kvalitetnih domaćih rakija

- Mix Pića : Đus vodka, Biter Vodka, Džin Tonik,

- Negazirani i gazirani sokovi i kisele vode (Coca cola, Biter lemon, Negazirani Jabuka, Pomorandža, Ananas, Borovnica, Knjaz Miloš...)

 

Besplatni kokteli! Cele noći potpuno besplatno sledeće vrste KOKTELA koje će barmeni praviti samo za Vas (Sex on the beach, Blue lagoon, Cuba libre, Tropical, Tekila sunrise, Mai tai, Red Passion).

 

 

 

HRANA

 

Po vip separeima i premium separeima. U toku noći, konobari će doneti ovale sa hranom, baš u trenutku kada vam je nakon nekoliko čašica alkohola, ona najpotrebnija.

Sadržaj ovala: (kulen, šunka, pečenica, selekcija sireva, masline, pita sir, pita pečurke, pita pizza)

 

Bitne informacije :

* Sva pića se služe u staklenim čašama (za viski, za koktele, sokove, vino, šampanjac...)

 

* Ostala strana pića će se prodavati po promotivnim sniženim cenama! Flaša Johnnie Walker i Ballantines viskija, Smirnof i Keglevich vodke i Tekile samo 2600din, Jack Daniels i Chivas regal viskija 5500din, Pivo Heineken 199din, Guarana 149din, Red bull 249din, Moet samo 6900din. Jer nama je cilj da se dobro provedete!

 

* Sva pića (i kokteli) su vam na raspolaganju od prvog do poslednjeg minuta trajanja žurke, što se uverio svaki posetilac prethodne godine.

 

* Svaka rezervacija separea dobija gratis jednu ili više flaša stranog pića po izboru i to:

- Viski Ballantines, Johnnie Walker

- Vodka Smirnof, Keglevich ukusi

- Bejllis, Amareto liker, Cahlua liker

- Campari, Jegermeister, Martini, Triple sec, Absint

- Belvedere, Grey Goose (Samo u premium separeu)

- Jack Daniels, Chivas Regal (Samo u premium separeu)

- Moet Šampanjac i jagode (Samo u premium separeu)

 

 

CENA

 

Cena ulaznice29 eura je promotivna cena ulaznice i ona uključuje neograničenu konzumaciju cele noći domaćih i stranih pića uključujući i koktele!

 

REZERVACIJE:

Cene rezervacija su predstavljene u daljem tekstu i odnose se na grupnu doplatu, a ne doplatu po osobi. Mesta koja rezervišete i platite, su numerisana imenom i prezimenom i polažete prava na njih cele noći. Cene rezervacija su:

  • Pult sa barskom stolicom (2-4osobe) - 15eura
  • Barski sto (min 4 osobe, optimalno 4-7) - 20eura
  • VIP barski sto sa barskim stolicama (min 4 osobe, optimalno 4-7) - 35eura.
  • Separe za 6,7 osoba (dobija se gratis jedna flasa stranog pića) - 90e i 120eura
  • VIP separe za od 8-10 osoba - 140eura
  •  

Dobija se gratis jedna flaša stranog pića (Johnnie Walker, Ballantines, Smirnof, Tekila…) + jedna flaša koja ulazi već u all inclusive ponudu (Gin, Vino, Pelinkovac,Vodka, Vermut, Rakija) + oval sa hranom (samo u Vip separeu) + 10 vaučera za putovanje BIG Spring Break.

 

Postoje i VIP separei od 160eura i 180eura jer su blizu bine (pogledaj mapu).

 

  • Premium separe za od 12-14 osoba 280 eura
  •  

Dobijaju se gratis dve premium flaše i to : Chivas, Jack Daniels, Grey Goose vodka, Moet šampanjac..) + oval sa hranom + jagode uz šampanjac + 10 vaučera za putovanje BIG Spring Break.

 

  • Mesta za centralnim velikim šankom se ne naplaćuju i ne rezervišu. Prednost je jer uzimate direktno piće od barmena, a bend je odmah preko puta šanka.

 

Nagradna putovanja našeg generalnog sponzora :

Da nova godina ne prođe bez poklona, i ovog puta se pobrinula turistička agencija Party travel! ( www.partytravel.rs ). Spremili smo dve vrste poklon / putovanja!

- Prva grupa poklona, svaki Vip separe i Premium separe dobijaju po 10 vaučera za besplatan smeštaj od tri noćenja (plaća se samo prevoz ili možete sopstvenim prevozom) za čuveni BIG Spring break u Umagu na Jadranskom moru!

- Druga grupa poklona, podelićemo četiri romantična putovanja za dvoje (besplatan i prevoz i smeštaj!) za sledeće evropske gradove (Prag, Beč, Venecija, Istanbul). www.partytravel.rs

Ukoliko ste ljubitelji prijatnog komfora i moderne estetike, onda je doček nove godine u klubu Sugar and Spice pravi za vas!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

 

 

 

MAPA PROSTORA

 

sugar n spice mapa

 

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33