prethodna
Restoran Bahus Inn Doček Nove godine
sledeća
Klub Restoran Baraka Matinee Doček Nove godine

Hotel Sheraton Novi Sad Doček Nove godine

Hotel Sheraton Novi Sad Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Hotel Sheraton

 

Hotel Sheraton i Pupin Lounge and bar tim su za vas ekskluzivan doček Nove godine u Novom Sadu. Opušteni, nasmejani i u dobrom ritmu dočekajmo zajedno Novu godinu uz vodeću zvezdu regiona Dženana Lončarevića i DJ Tigra sa početkom u 20h.

 

HOTEL SHERATON DOČEK NOVE GODINE 2023

 

Hotel Sheraton doček Nove godine 2023 je prilika da na poseban način uđete u godinu koja je pred nama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pripremiće za vas raskošnu večeru, a za potpuni užitak, uz kupljenu kartu dobijate 20% popusta na smeštaj, kao i obezbeđeno parking mesto!

Okupite vaše omiljeno društvo i dočekajte Novu 2023. sa nama!

I ne zaboravite, broj mesta je ograničen!

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33 ili 062 262 212


 

MUZIKA

Dočekajmo zajedno Novu godinu uz vodeću zvezdu regiona Dženana Lončarevića i DJ Tigra koji vam obećavaju nezaboravnu noć!

 

 

PIĆE

 

Piće se plaća po utrošku i ne ulazi u cenu karte.

 

HRANA

NOVOGODIŠNJI MENI

 

- Selekcija hleba iz Sheraton pekare

 

SUPA


- Kremasta supa od pečenog paradajza

 

HLADNA PREDJELA


- Selekcija lokalnih suhomesnatih proizvoda (suvi vrat, pršuta, kulen, pečenica)
- Selekcija premium lokalnih sireva (sjenički, feta, kravlji, koziji mladi sir)
- Prolećne rolnice sa povrćem
- Francuski tart sa spanaćem I gorgonzolom
- Miks zelenih salata
- Salata od pečene bundeve i iceberga sa dresingom od senfa sa slačicom, meda I bianco aćeta
- Selekcija tri sezonske salate (Grčka, Waldorf, Vitaminska)

Prilozi

-Kornišoni, kapar, sušeni paradajz, crne I zelene masline, ajvar, kajmak

 

RIBLJA PREDJELA


- Carpaccio od gravalaks lososa
- Koktel od gambora
- Terin od staroplaninske dimljene pastrmke

 

KARVING


- Losos “coulibiac”

 

GLAVNA JELA

 

- Grilovani ramstek posluzen sa holandez sosom I lyonnaise krompirom
- Grilovani svinjski file sa sosom od crvenog vina i pink bibera
- Ćureće grudi punjene pečenim bademima I sušenim brusnicama poslužene sa njokama u sosu od stare ovčije rikote, cherry paradajza I svežeg bosiljka
- Grilovani file orade poslužen sa sotiranim spanaćem
- Gratinirani patlidžan sa mocarelom
- Lazanja od povrća
- Grilovano povrće

 

DESERTI

 

- Kolač od lešnika
- Kolač od kalamansija I pistaća
- Kolač od kruške
- Princes krofne
- Kolač od bele čokolade I maline
- Sveže rezano sezonsko voće
- Voćna salata

 

CENA

Cena za doček je od 100€.

Cene po zonama:

Zona 1 - 200€

Zona 2 - 180€

Zona 3 - 150€

Zona 4 - 100€ (barski stolovi)

 

MAPA PROSTORA:

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33