Hotel Sheraton Novi Sad Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
DOČEK 2024 - Hotel Sheraton
Hotel Sheraton i Pupin Lounge and bar tim su za vas ekskluzivan doček Nove godine u Novom Sadu. Opušteni, nasmejani i u dobrom ritmu dočekajmo zajedno Novu godinu uz vodeću zvezdu regiona Dženana Lončarevića i DJ Tigra sa početkom u 20h.
HOTEL SHERATON DOČEK NOVE GODINE 2024
Hotel Sheraton doček Nove godine 2024 je prilika da na poseban način uđete u godinu koja je pred nama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pripremiće za vas raskošnu večeru, a za potpuni užitak, uz kupljenu kartu dobijate 20% popusta na smeštaj, kao i obezbeđeno parking mesto!
Okupite vaše omiljeno društvo i dočekajte Novu 2023. sa nama!
I ne zaboravite, broj mesta je ograničen!
REZERVACIJE: 062 111 22 33
Dočekajmo zajedno Novu godinu uz vodeću zvezdu regiona Dženana Lončarevića i DJ Tigra koji vam obećavaju nezaboravnu noć!
Piće se plaća po utrošku i ne ulazi u cenu karte.
NOVOGODIŠNJI MENI
- Selekcija hleba iz Sheraton pekare
SUPA
- Kremasta supa od pečenog paradajza
HLADNA PREDJELA
- Selekcija lokalnih suhomesnatih proizvoda (suvi vrat, pršuta, kulen, pečenica)
- Selekcija premium lokalnih sireva (sjenički, feta, kravlji, koziji mladi sir)
- Prolećne rolnice sa povrćem
- Francuski tart sa spanaćem I gorgonzolom
- Miks zelenih salata
- Salata od pečene bundeve i iceberga sa dresingom od senfa sa slačicom, meda I bianco aćeta
- Selekcija tri sezonske salate (Grčka, Waldorf, Vitaminska)
Prilozi
-Kornišoni, kapar, sušeni paradajz, crne I zelene masline, ajvar, kajmak
RIBLJA PREDJELA
- Carpaccio od gravalaks lososa
- Koktel od gambora
- Terin od staroplaninske dimljene pastrmke
KARVING
- Losos “coulibiac”
GLAVNA JELA
- Grilovani ramstek posluzen sa holandez sosom I lyonnaise krompirom
- Grilovani svinjski file sa sosom od crvenog vina i pink bibera
- Ćureće grudi punjene pečenim bademima I sušenim brusnicama poslužene sa njokama u sosu od stare ovčije rikote, cherry paradajza I svežeg bosiljka
- Grilovani file orade poslužen sa sotiranim spanaćem
- Gratinirani patlidžan sa mocarelom
- Lazanja od povrća
- Grilovano povrće
DESERTI
- Kolač od lešnika
- Kolač od kalamansija I pistaća
- Kolač od kruške
- Princes krofne
- Kolač od bele čokolade I maline
- Sveže rezano sezonsko voće
- Voćna salata
Cena za doček je od 100€.
Cene po zonama:
Zona 1 - 200€
Zona 2 - 180€
Zona 3 - 150€
Zona 4 - 100€ (barski stolovi)
MAPA PROSTORA:
Informacije i rezervacije
Kontakt
062 111 22 33Informacije i rezervacije
Kontakt
062 111 22 33