Izaberi doček po svojoj meri!

prethodna
Restoran Panorama Doček Nove godine
sledeća
Event Centar Kopernikus 6 10 Doček Nove godine 2019

Brod Restoran Lido Doček Nove godine

Brod Restoran Lido Doček Nove godine

 

Dočekajte Novu godinu na Brodu Restoranu Lido uz fenomenalan provod i muziku, bogat švedski sto i neograničene količine domaćeg pića.

 

Uz nas imaćete doček koji će vam ostati dugo u sećanju. Kao dugogodišnji organizatori specijalnih događaja uvek pripremamo i neka iznenađenja za naše drage goste. Koje je iznenađenje ove godine brod restoran Lido pripremio za Vas saznaćete ako budete deo našeg događaja, i na vama je samo da sa sobom uz kartu ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a sve ostalo ostaje na nama. Čekamo Vas!

 

Dobrodošli!

 

 

MUZIKA

 

Top Show bend

 

U novogodišnjoj noći će Vas zabavljati neverovatan i fenomenalan Top Show bendkoji će izvoditi najveće hitove domaće i strane muzike. Top Show bend je bend koji je prepoznatljiv po svim vrstama slavlja i veselja i po fenomenlanoj atmosferi koju svaki put napravi. Imaju veoma bogat repertoar muzike tako da je dobar provod zagarantovan.

 

 

PIĆE

 

U cenu je uključena neograničena konzumacija pića iz domaćeg programa.

 

 

HRANA

 

Večera na bazi švedskog stola.

 

Za vas smo u novogodišnjoj noći pripremili ekskluzivan bogat švedski sto. Na njemu će biti svega u dovoljnim količinama tokom cele večeri i ne morate brinuti on će se tokom večeri dopunjavati, a hrana sigurno neće nestati tokom večeri.

 

 

CENA

 

Od 35€

Informacije i rezervacije

Kontakt

064/820-9110

Informacije i rezervacije

Kontakt

064/820-9110