prethodna
Flame Shisha Lounge Bar Doček Nove godine
sledeća
Kafana Moj Grad Doček Nove godine

Brod Restoran Lido Doček Nove godine

Brod Restoran Lido Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

 Doček 2022 - Restoran Lido

 

Dočekajte Novu godinu na Brodu Restoranu Lido uz fenomenalan provod i muziku, bogat švedski sto i neograničene količine domaćeg pića.

 

Uz nas imaćete doček koji će vam ostati dugo u sećanju. Kao dugogodišnji organizatori specijalnih događaja uvek pripremamo i neka iznenađenja za naše drage goste. Koje je iznenađenje ove godine brod restoran Lido pripremio za Vas saznaćete ako budete deo našeg događaja, i na vama je samo da sa sobom uz kartu ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a sve ostalo ostaje na nama. Čekamo Vas!

 

Dobrodošli!

 

 

MUZIKA

 

Top Show bend

 

U novogodišnjoj noći će Vas zabavljati neverovatan i fenomenalan Top Show bendkoji će izvoditi najveće hitove domaće i strane muzike. Top Show bend je bend koji je prepoznatljiv po svim vrstama slavlja i veselja i po fenomenlanoj atmosferi koju svaki put napravi. Imaju veoma bogat repertoar muzike tako da je dobar provod zagarantovan.

 

 

PIĆE

 

U cenu je uključena neograničena konzumacija pića iz domaćeg programa.

 

 

HRANA

 

Večera na bazi švedskog stola.

 

Za vas smo u novogodišnjoj noći pripremili ekskluzivan bogat švedski sto. Na njemu će biti svega u dovoljnim količinama tokom cele večeri i ne morate brinuti on će se tokom večeri dopunjavati, a hrana sigurno neće nestati tokom večeri.

 

 

CENA

 

Od 35€

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33