prethodna
Sava Centar Banquet Hall repriza dočeka Nove godine
sledeća
Faena Event Hall Doček Nove godine

Dolly Bell Java Doček Nove godine

Dolly Bell Java Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2025 - Dolly Bell Java
 
Restoran Dolly Bell Java Nova godina u Beogradu pruža nezaboravan doživljaj koji zadovoljava sva čula. Sa sofisticiranim enterijerom, stvorenim da očara svakog posetioca, ovo je mesto gde se susreću elegancija i udobnost. Dolly Bell Java Beograd je sinonim za vrhunski užitak, bilo da uživate u izvanrednoj hrani, odabranim pićima ili organizujete nezaboravne proslave. 
 
Uživajte u vrhunskim jelima koja oživljavaju različite ukuse, istražujući širok spektar ukusa u savršenoj simfoniji gastronomske umetnosti. Pića koja se nude su pažljivo odabrana, dodajući dodir luksuza svakom trenutku provedenom u ovom ekskluzivnom ambijentu.
 
 

DOLLY BELL JAVA DOČEK NOVE GODINE 2025


 
 
 
 
Dolly Bell Java Nova godina 2025 je ne samo restoran već i savršeno mesto za proslavu Nove godine. Sa pažljivo osmišljenim ambijentom i besprekornom uslugom, ovaj događaj postaje poseban trenutak. Dolly Bell Java se godinama ističe kao idealno mesto za doček Nove godine, pružajući gostima spektakularno iskustvo u prelasku u Novu godinu. Uz magičnu atmosferu, ovo je destinacija koja će učiniti da svaki trenutak proslave Nove godine ostane u najlepšem sećanju.
 
Jedinstvena ponuda uz pristupačnu cenu pružiće vam priliku da zaista uživate u Novoj godini i doživite nezaboravne trenutke sa vašim najdražima.
 
 
REZERVACIJE: 062 111 22 33   
 
 
MUZIKA

Očekuje vas pravi novogodišnji spektakl uz Dadu Glišića i Nevenu Pejatović!

Ono po čemu su prepoznatljivi ovi izvođači su energični nastupi, odlične vokalne mogućnosti i veliki hitovi, stoga možete da se pripremite da Novu godinu dočekate u spektakularnoj atmosferi!

 

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA

Svečana večera uključena u cenu.

 

CENA

Cena karte po osobi je 60€. 

 

Uslov za rezervaciju:

* Flaša žestine ili 2 flaše vina na 4 osobe

* Ispred bine - premium flaša

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33