prethodna
Sava Centar Banquet Hall doček Nove godine
sledeća
Hotel Tamiš doček Nove godine

Restoran Bottega Doček Nove godine

Restoran Bottega  Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2025 - Restoran Bottega


Restoran Bottega
nalazi se u šoping centru Galerija. Ako žudite za nekim novim ukusima, ovo je pravo mesto za vas. Posebni ukusi, raznovrsni začini i najkvalitetnije namirnice karakterišu našu kuhinju.


Enterijer i eksterijer će učiniti da na trenutak otputujete u neki od zavodljivih gradova kraj mora. Svaki detalj podseća na eleganciju kojom odiše italijanska kultura, a ceo prostor je namenjen isključivo vizuelnom i gastronomskom užitku, pa se tako kod nas možete na trenutak opustiti i zamisliti da ste kraj mora dok uživate u autentičnim specijalitetima svetskih kuhinja.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 
 
 

RESTORAN BOTTEGA DOČEK NOVE GODINE 2025

 

 

Volite bogat muzički sadržaj? Obožavate da probate nesvakidašnje specijalitete? Uživate u dobrom zalogaju uz zvuke kvalitetne muzike? Onda je restoran Bottega pravi izbor za vas kada je u pitanju novogodišnji provod!

REZERVACIJE: 062/111-22-33 
 
 
MUZIKA

Za dobar provod tokom dočeka pobirnuće se sjajni Kiriakos Georgiou i  Igor Simić.

Kiriakos Georgiou biće zaslužan za nezaboravnu atmosferu izvođenjem najlepših muzičkih melodija i najvećih grčkih hitova. Ovaj sjajni pevač je ime koje garantuje vrelu atmosferu i muzički spektakl za pamćenje!

Igor Simić je postao poznat javnosti nakon učešća na Beoviziji gde se plasirao za nastup na Eurosongu. Na muzičkoj sceni nalazi se od 2008. godine i jedan je od najuspešnijih muzičara današnjice.Često nastupa po Evropi, najčešće u Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj i Makedoniji, ali i u Beogradu.

 

 

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

Gratis piće dobrodošlice - šampanjac.

 

HRANA

Jelovnik / Menu

Menu 1

CROQUET SERANO & MAHCEGO / CROQUET SERANO & MAHCEGO :
- Picco de gallo salsa kremfreš / Picco de gallo salsa creme fraiche
 
PARFE FOIE GRAS PAIN DEPICESPARFE FOIE GRAS PAIN DEPICES :
- Parfe guscije dzigerice sa medenim hlebom i mariniranim jabukama / Goose liver parfait with honey bread and marinated apples
 
STEAK AU POIVRE / STEAK AU POIVRE :
- Biftek sa tartuf pireom i tradicionalnim peper sosom / Steak with truffle puree and traditional pepper sauce
 
TIRAMISU/ TIRAMISU :
- Mascarpone mousse sa tamnim rumom, piškota od tamne čokolade natopljena sirupom od Marsale, mousse od bele čokolade sa tostiranim cocoa nibs / Mascarpone mousse with dark rum, dark chocolate sponge dipped in Marsala syrup, and white chocolate mousse with toasted cocoa nibs

Menu 2
 
VITELLO TONNATO / VEAL WITH TUNA SAUCE :
- Sporo suvidarana teletina, sa miksom salata i espumom od tune / Slow cooked veal, with mixed salads and tuna espuma
 
BURRATA PESTO/ BURRATA PESTO :
- Burrata infuzovana pestom konfitiranim i lime dresingom / Burrata infused with pesto confit and lime dressing
 
PILETINA SUPREME / CHICKEN SUPREME :
- Piletina sous vide sa zapečenim karfiolom i supreme sosom / Chicken sous vide with roasted cauliflower and supreme sauce
 
ČOKOLADNA TORTA / CHOCOLATE CAKE :
- Hrskavi lešnici, ganache od tamne čokolade, mousse od lešnika i mlečne čokolade, praline od lešnika / Crunchy hazelnuts, dark chocolate ganache, hazelnut and milk chocolate mousse and hazelnut praline
 
Menu 3
 
TUNA TARTAR / TUNA TARTARE :
- Tartar od tune začinjen citrusnim ponzu dresingom / Tuna tartare seasoned with citrus ponzu dressing
 
ROLNICE SA DIMLJENIM LOSOSOM / ROLLS WITH SMOKED SALMON :
- Rolnice sa povrćem i dimijenim lososom na kremi od začinskog bilja / Rolls with vegetables and smoked salmon on herb cream
 
RED SNAPPER / RED SNAPPER :
- Filet red snepera u đumbi soja glaziranom povrću / Red snapper fillet in soy sauce with glazed vegetables
 
PETIT FOURS / PETIT FOURS :
- Financier lešnik / Hazelnut financier
- Macaron tamna čokolada, cognac / Dark chocolate macaron, cognac
- Tartuf Ruby čokolada, malina / Truffle Ruby chocolate, raspberry
- Tartuf bela čokolada / Truffle white chocolate

 

CENA

New Year's Eve Greek nightKiriakos Georgiou

Cena karte po osobi je 100€.

Blue zona 120€

Regular zona -  140€

Gold zona 160€

 

MAPA PROSTORA: 


 

  

New Year's Party - Igor Simić

Cena karte po osobi je 140€U cenu karte je uračunata komplet večera i piće dobrodošlice.

 

Gold zona 140€

 

 
MAPA PROSTORA:
 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33