Akademija Panjković vas poziva na upis

Akademija Panjković vas poziva na upis

Akademija Panjković vas poziva na upis gde možete obezbediti sebi najbolji kurs za frizera koji će vam obezbediti kompletnu obuku. Odaberite kvalitet i sigurnost i pružite sebi obuku kakvu zaslužujete. Akademija Panjković poziva sve kreativce koji žele da obezbede sebi kurs za frizera koji važi za kurs broj 1. u našem regionu gde ćete sa lakoćom savladati sve tehnike vrhunskih frizera.

U ponudi možete pronaći muški kurs za frizera, ženski kurs za frizera, kao i individualni kurs za frizera. Svaki kurs podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu gde ćete se upoznati sa proizvodima i materijalom koji su najkvalitetniji na tržištu.

Miki Panjković, tvorac akademije Panjković pažljivo će pristupiti svakom učeniku u cilju što boljeg razumevanja i savladavanja svih tehnika. Sa velikim iskustvom stečenim u američkim školama, Miki tačno zna šta vam je potrebno za uspeh i kvalitet u ovom poslu.

Očekuje vas interesantan period koji sledi, a oni koji su uveliko završili kurs kažu da, pored temeljno učenja, očekuje vas i dobra zabava i uživanje sa drugim polaznicima kursa. Akademija Panjković je tu da vam pruži sve što vam je potrebno za temeljno učenje i napredak u vašem budućem poslu.

 

AKADEMIJA PANJKOVIC CENA KURSA

 

Akademija Panjković vas poziva na upis

 

Akademija Panjković cena kursa na tržištu je jedna od najpristupačnijih, imajući na umu kvalitet kursa koji vas očekuje. Kurs za ženskog frizera osmišljen je da traje 6 meseci, dok je kurs za muškog frizera osmišljen da traje 5 meseci. Akademija Panjković obezbediće vam sertifikat koji je priznat svuda u svetu, kao i preporuku za dalje zaposlenje. Ovo je nešto najbolje nakon kvalitetne obuke jer, gde god da odete, svoj posao moći ćete da radite.

Lepota ovog posla ogleda se i u raznim učešćima u eventovima kada je nega lepote u pitanju i imaćete priliku da se upoznate sa velikim profesionalcima čije ideje i kreacije svakodnevno viđate. Ne propustite priliku da se istaknete i postanete najbolji u svojoj branši, a u tome će vam pomoći akademija Panjković.

Pustite mašti na volju i odaberite najbolji kurs za frizera Panjković koji će vas odvest stepenik više. Ako ste ambiciozni i želite više od svog posla, ovo je odlična prilika da se osamostalite i započnete svoj biznis.

 

Akademija Panjković nudi obuku gde vas očekuje:

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Mogućnost učešća na modnim eventovima

 

Za blistavu karijeru koja ne poznaje granice, kurs za frizera akademije Panjković je idealan izbor za vas. Odaberite prave profesionalce i krenite putem sigurnog uspeha u kojem ćete uživati. Akadamija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje zato pozovite broj  +381 63 60 80 93 i saznajte sve informacije o početku kursa.

 

T.Ž.