Sloba Radanović i Katarina Grujić za doček u Kopernikusu!

Sloba Radanović i Katarina Grujić za doček u Kopernikusu!

Event centar Kopernikus 6 10 nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću Save u Dunav. Baš ovde će biti održana spektakularna Nova godina, a za to će se potruditi Sloba Radanović i Katarina Grujić

Sloba je nedavno objavio kaver pesme "Gde god pođem tebi idem". Na svom kanalu je napisao: "Dragi moji, dok vam vredno spremam nove pesme zeleo sam da vam prekratim cekanje i iznenadim ovom pesmom koju znam da obozavate u mom izvodjenju! Hvala vam na podrsci koju mi konstantno pruzate, uzivajte".

Katarina se udala, posvetla majčinstvu, ali i vredno nastupa. Dugo nije izdala nešto novo, pa će se svi koji se odluče za Kopernikus podsetiti starih hitova, među kojima je i "Neću da se muvam".

 

Karte za doček na Kopernikusu

Provod će trajati od 21 sat do 4 ujutro, a moći će da prisustvuje 800 ljudi. 

U ponudi je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata večera. 

Cena po osobi  kreće se od 150 evra do 210 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

O Kopernikusu 

Ukupna površina Kopernikusa premašuje 2000 m². Idealno je mesto za organizaciju svih vidova svečanosti - venčanja, koktela, prijema, kongresa, seminara i proslava, do čak 1.200 osoba.

Kada je Nova godina Beograd nudi mnogo prostora, a ovaj pleni fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i reku.

Prelep i moderan dizajn, najsavremeniji sistem tehničke opreme, rasvete i ozvučenja učiniće provod za doček nezaboravnim.

Event centar se sastoji iz dva zatvorena dela, a svaki je površine 750 m². Postoji i  krovna terasa sa oko 600m² do koje se stiže i panoramskim liftom. Svaki deo je zamišljen da funkcioniše kao zaseba, pa je moguće organizovati tri različita događaja istovremeno.

Ovde pročitajte gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine,  a ovde gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023.

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

A.K.