Aleksandra Prijović pravi drugi koncert u Areni!

Aleksandra Prijović pravi drugi koncert u Areni!

Od skromne i talentovane devojke koja se probila na scenu kroz muzički talent šou Zvezde Granda, Aleksandra  Prijović je danas jedan od najtraženijih izvođača narodne muzike u regionu. Njena desetogodišnja karijera na domaćoj sceni odlikuje se kvalitetnim numerama, nezaboravnim nastupima i posvećenošću sopstvenom uspehu.

Publika je zavolela Aleksandrinu skromnost i prirodan pristup muzici, a ona je svojim radom i talentom izbegla skandale i senzacionalizam.

Zbog toga je, nakon što je zakazala svoj prvi koncert i objavila hit album sa koga su na prva tri mesta u trendigu pesme "Dam dam dam", "Psiho" i "Devet života", popularna regionalna zvezda Aleksandra Prijović zakazala i svoj drugi koncert!

Ona će, nakon 29. septembra, kada je zakazan njen prvi solistički koncert, pevati i sledećeg dana, na drugom koncertu. Najjeftinije karte su 1.800 dinara. 

Ovu informaciju novinarima je rekla kroz suze, zbog prevelikog uzbuđenja:

- Sa ponosom mogu da vam kažem da smo zakazali i drugu Beogradsku arenu, koja će biti 30. septembra.

Prodaja ulaznica već je počela, a popularna Prija je priznala da je oduvek mašatala o ovom uspehu.

- Ni u takmičenju nisam imala ovoliku tremu - navela je. 

Osim u Beogradu, naša pevačica će zapevati i u arenama u Sarajevu i Zagrebu. Sva tri koncerta su skoro rasprodata, a žurka će biti kao da je Nova godina

Skymusic Entertainment Grupa najavila je koncert, rekavši da će biti spektakularan.  Beogradski događaji predstavljaju početak velike regionalne turneje pod nazivom "Od istoka do zapada", na kojoj će publika imati privilegiju da čuje pesme sa Aleksandrinog novog albuma. 

- Beogradska publika u Štark Areni imaće jedinstvenu priliku da oseti neponovljivu atmosferu i energiju ove estradne umetnice - napominju.

Na konferenciji za medije Prija je govorila i o aktuelnom albumu, rekavši da je shvatila da je njen suprug Filip Živojinović najbolji tekstopisac i kompozitor. Takođe, istakla je da je odmah znala da će Brajina pesma "Dam, dam, dam" biti veliki hit.

Volim prošli album, uživala sam snimajući ali ovaj mi je kompletniji - iskreno je ocenila. 

 A.K.

Foto: Facebook / aleksandraprijoviicofficial