Aleksandra Prijović za docek 2024. u Beogradu?

Aleksandra Prijović za docek 2024. u Beogradu?

Sigurni smo da vam ovih dana neprestano u ušima odzvanjaju ritmovi pesama "Dam, dam, dam" i "Psiho". A kako i ne bi, kada je Aleksandra Prijović objavila tolike hitove da se čuju sa radio stanica, u klubovima, na nastupima i gruvaju iz zvučnika automobila.

Zarazila je mnoge svojim novim album, pa je čak i Saša Matić rekao da se "opasno drogira" ovih dana njenim pesmama.

Zbog toga, ali i svih prethodnih godina njenog rada, mnogi jedva čekaju da saznaju gde će moći da je čuju kada dođe vreme da se slavi Nova godina. Mi smo saznali šta se to šuška po Beogradu!

Aleksandra Prijović docek 2024

Priča se da bi ova popularna pevačica mogla da nastupi u novom prostoru u okviru Sava centra! Naime, reč je o restoranu Dolly Bell!

U pitanju je prostor koji može da primi 500 gostiju i koji spaja strast, ukus, zvuk, i osećaj. 

Ovaj lanac trenutno ima svoje objekte na Novom Beogradu, Bežanijskoj kosi i Kopaoniku, a uskoro će zasijati i na jednoj od najpoznatijih novobeogradskih lokacija još od 1977. godine.

Kada je u pitanju  Dolly Bell Sava centar Nova godina će sigurno biti spektakularna ukoliko ovde bude nastupila baš Aleksandra.

Sve informacije biće dostupne na 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Dolly Bell Sava centar

Kada je u pitanju docek Nove godine Beograd ima mnogo ekskluzivnih lokacija, a sigurno je da će to biti i Dolly Bell. Osim pomenutog prostora, važno je istaći i da će ovde raditi vrhunski kuvari, koji će pripremati ukusna jela, a u ponudi će biti i  najkvalitetnija pića. 

Inače, otvaranje samog kongresnog centra Sava najavljeno je za novembar ove godine. Do njegove obnove došlo je zahvaljujući tome što ga je u decembru 2020. godine kupila kompanija Delta Holding, koja je otpočela renoviranje 23. decembra 2021.

Zgrada Sava centra prostire se na 100.000 kvadratnih metara, a obnavlja se u dve paralelne faze - objekti A i B.

A.K.

Foto: Facebook / aleksandraprijoviicofficial