Aleksandra Prijović za doček Nove 2020 u hotelu Crowne Plaza

Aleksandra Prijović za doček Nove 2020 u hotelu Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza na vreme je odlučio da se zabavi pitanjem provoda za najluđu noć. Da su doneli odličnu odluku, pokazuje činjenica da će baš ovde pevati jedna od najtraženijih pevačica današnjice - Aleksandra Prijović.

Kada je Nova godina Beograd gori, pa ne sumnjamo da će baš ovako biti i u 2020. godini.

Aleksandra Prijović - i glas i stas

Aleksandra Prijović, odnosno Živojinović, publici je ostala poznata po njenom devojačkom prezimenu. Nakon udaje je pokušala da se predstavi kao Aleksandra, ali je ipak prezime ostalo njena odrednica.

Prezime  je promenila u Živojinović 21. juna 2018. godine, kada se u Beogradu udala za Filipa Živojinovića, sina nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. 

Aleksandra Prijović rođena je Somboru 22. septembra 1995. godine. Detinjstvo je provela u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a kasnije i u Bačkoj Topoli. Dve pesme, "Majko" i "Boli svaka tvoja reč" snimila je kada je imala samo 13 godina, za produkciju Mega Sound. 

Postala je popularna pre devet godina. Bio je to početak 2010. godine, kada se održavalo takmičenje u Zvezdama Granda. Ovde je osvojila četvrto mesto, ali u takmičenju 2013. godine. Kao nagradu je dobila pesmu "Još večeras plakaću za tobom". Iste godine snimila je i duet sa pobednikom takmičenja Amarom Jašarspahićem. Njihova zajednička pesma nosi naziv "Ma pusti ponos".

Veliki uspeh Prijovićeva je postigla pesmom "Za nas kasno je". To je bio jedan od najvećih hitova 2015. godine. U decembru iste godine snimila je duet pesmu pod nazivom "Šta bi" sa MC Stojanom. Na proleće, krajem maja 2016. godine objavila je pesmu "Totalna anestezija", sa kojom je psotigla izuzetan uspeh.

U oktobru iste godine postavila je domaći rekord u brzini za koju video dostigne milion pregleda na YouTube kanalu. Tada je njena pesma "Senke" ovaj broj dostigla za manje od jednog dana, odnosno za manje od 24 sata.

Prijovićeva se sada hvali sa dva nova hita "Bogata sirotinja" i "Neponovljivo", koje je lansirala nakon kratke pauze, jer se ostvarila i u ulozi majke. Sina Aleksandra rodila je 6. februara 2019 godine.

Aleksandra Prijović se danas smatra jednom od najtraženijih pevačica Grand produkcije. Jedna je od opularnijih pevačica u zemlji, ali  i u regionu.Ovaj status stekla je svojim fenomenalnim glasom i širokim repertoarom, kao i sopstvenim velikim hitovima. Slušaoce će obradovati njima, ali i starom narodnom pesmom. Zbog toga se ovaj potez hotela Crowne Plaza  smatra veoma pametnim i iskusnim, jer će Nova godina sigurno biti uspešna


Osim ovog hotela, i drugi lokali napravili su plan ko će gostovati kod njih. O tome više možete da pročitate u tekstu Ko od pevača gde natupa za doček Nove 2020 godine?.


Foto: Facebook / aleksandraprijoviicofficial