Edita ex Ministarke Aradinović za doček Nove godine u hotelu Hilton

Edita ex Ministarke Aradinović za doček Nove godine u hotelu Hilton

Nova godina kuca na vratima... Dobro, nije baš da kuca, ali još nekoliko meseci deli nas od najluđe noćii od novih početaka, koje uvek sebi obećamo, a da li ih ispunimo, pitanje je. Kako god bilo, najvažnije je da je ta noć vesela, puna dobre energije, lepih želja, u tri reči rečeno - noć odličnog provoda. 

Docek 2020 verujemo da će biti isti takav, mada su očekivanja da svaka godina bude još bolja. Doček Nove godine sigurno će obeležiti provod koji je za svoje posetioce odabrao hotel Hilton. Ovde će gostovati mlada i popularna pevačica, raskošnog glasa, Edita Aradinović.

Kada je Nova godina Beograd gori, pa će sigurno ovako biti i u Hiltonu!

Edita Aradinović

Edita Aradinović, poznata kao Edita ex Ministarke Aradinović rođena je 30. juna 1993. godine u Beogradu. Ovde je provela svoje detinjstvo, a ima i stariju sestru Indiru, koja je takođe pevačica.

Razvila je strast prema pevanju od malena, pod uticajem srpskog folka i američkog džeza. Kao uzore navodi Sema Kuka i Aretu Frenklin. U Beogradu je završila trgovačku školu.

Nakon neuspeha u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Edita se  2012. godine predstavila kao solo pevačica. Snimila je pesmu "Overila".

Sledeće godine postala je deo projekta poznatog pod nazivom Ministarke, grupe koja je tada osnovana, po ideji Filipa Miletića i Miloša Roganovića, koji su i autori svih pesama ove grupe.

Nizali su se hitovi, a atmosfera na anstupima je bila kao kada je doček Nove godine. Prvo je nastala pesma sa Acom Pejovićem, "Poplava", a potom "Duni vetre", za koju su uradili i spot. Vrhunac ove grupe bio je duet sa Severinom kada su na leto 2014. godin, kada su izdali pesmu "Uno momento". Sledeći hit bila je pesma "Zver" sa Sašom Matićem.

Krajem 2015. godine snimile su pet spotova za pesme "Gram emocija", "Boing 747", "Kiseonik", "Mrtav ili živ" i "Paradoks", kao najavu za svoj prvi album.

Edita je bila učesnica četvrte sezone regionalno popularnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" 2017. godine.  Stigla je do finala, gde je osvojila treće mesto.

Početkom 2018. godine Edita je napustila Ministarke kako bi se posvetila solo karijeri.Prvi singl bio je "Blud i nemoral" u duetu sa Acom Pejovićem. Ove godine objavila je "Magnum" i "Životinje".

Hotel Hilton u srcu Beograda

Kada je u pitnaju Nova godina Hotel Hilton je sigurno pažljivo planirao ovah događaj. Ovaj luksuzni hotel poznat je po odličnim konferencijama, odnosno poslovnim susretima. Ima prostrane i dobro opremljene konferencijske sale, kojih ukupno ima 11. Tu je svečana sala Tsar Dušan, koja ima čak 407 kvadratnih metara. Ona može da ugosti i do 526 gostiju. Postoje još tri konferencijske sale, koje se mogu podeliti. Najmanja sala za sastanke može da primi do 14 osoba.

Ovo svedoči o tome da je Hilton veoma prilagodljiv, te da će doček 2020 sigurno biti podjednako dobro biti organizovan i isplaniran, tako da svima bude udobno i prijatno. 

Hilton krasi i prelepa bašta Oasis, koja je posebno namenja specijalnim događajima. S obzirom na to da će za doček biti hladno, možda će poslužiti za odličan vatromet.

Hotel Hilton proslave su tri reči kojima ćete sigurno biti zadovoljni!

Hotel se nalazi u Kralja Milana 35, dakle u samom centru grada, pa je blizu svih značajnih mesta, kao i šoping prostora, prostora za zabavu i talko dalje. Ovde inače možete da uživate u baru na krovu ili specijalitetima u elegantnom restoranu.

Osim Hiltona, za kvalitetan doček Nove godine opredelili su se i drugi lokali, a o tome više možete da pročitate u tekstu Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Foto: Facebook / editaaradinovic