Aparati za ubruse

Aparati za ubruse

Aparati za ubruse danas se mogu naći u gotovo svakom toaletu ugostiteljskih objekata, firmi i kompanija. Ono zbog čega su postali toliko popularni, jeste visok nivo higijene i sam utisak čistoće zahvaljujući njima. Više ne morate držati papir bilo gde u toaletu, sada postoje aparati za ubruse koji će vam pored higijene olakšati korišćenje istog, a ujedno je i vrlo ekonomičan.

Ugostiteljski objekti dobili su lepši, prijatniji izgled od kako su osmišljeni aparati za ubruse koji donose niz benefita prilikom upotrebe.

 

APARAT ZA UBRUSE

 

aparati za ubruse

 

Aparat za ubruse ugostiteljskim objektima učinio je poslovanje lakšim, jer pored same higijene aparati za ubruse mogu dozirati upotrebu i držati veću količinu papirne galanterije. Aparat za ubruse ili drugačije držači za ubruse, osmišljeni su tako da jednim pokretom izvučete jedan list ubrusa, što je sasvim dovoljno za higijenu ruku jer Hygiene Pro Team nudi najkvalitetniju papirnu galanteriju za svaki ugostiteljski objekat.

U pitanju je papirna galanterija koja je predhodno ispitana kada je zdravlje u pitanju i proizvode višeslojni materijal koji je nežan prema koži vaših ruku. Aparat za ubruse učiniće da toalet izgleda uredno i čisto, a pored toga ostaviće pozitivan utisak na vaše goste.

Ono što je takođe dokazano, jeste da ćete uštedeti vreme i novac kada je papirna galanterija u pitanju. Aparat za ubruse dozira količinu listića, što je odlično jer nećete morati više puta u toku dana da proveravate da li je aparat za ubruse prazan. Zahvaljujući dozatoru smanjuje se i količina besporetno utrošenog papira, što automatski štedi vaš novac.

U zavisnosti od vaših potreba, predstavljamo vam Hygiene Team koji se bavi proizvodnjom najkvalitetnije papirne galanterije i aparatima ua ubruse. Sa velikim iskustvom i postojanjem od 2011. godine, Hygiene Team Profesional tačno zna šta je potrebno svakom ugostiteljskom objektu.

U ponudi kompanije Hygiene Team Profesional možete pronaći papirnu galanteriju različitih modela, vrsti namene i količine, za sve vaše potrebe kada je ugostiteljski objekat u pitanju. Zbog dugogodišnjeg postojanja, tačno znaju šta vam je potrebno kako biste sa lakoćom obavljali svaki posao.

 

aparati za ubruse

 

Svakom proizvodu iz ponude Hygiene Team-a je posvećena posebna pažnja kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe svih korisnika i podigao higijenu na viši nivo. Ukoliko želite pravi kvalitet koji će trajati, onda je njihova ponuda upravo ono što vam treba.

Sa obzirom na popularnost aparata za ubruse i generalno papirne galanterije za aparate, svaki aparat koji proizvodi Hygiene Team poseduje i papirnu galanteriju koja savršeno pristaje aparatu i veoma se lako koriste. Takođe, i sama dopuna je vrlo jednostavna. Jednim klikom se aparat za ubruse može otvoriti i ubaciti željena količina papira. Isto tako, svaki aparat za ubrus se lako postavlja na zidnim površinama i možete ga postaviti bilo gde.

Pored papirne galanterije za toalete, u ponudi su i različite krpe za higijenu prostora u ugostiteljskim objektima, sapuni za higijenu ruku, aparati za papirnu galanteriju, mašine za čišćenje, profesionalni usisivači, kese, osveživači, i ostala dodatna oprema.

Obezbedite vašem objektu najviši nivo higijene zahvaljujući specijalnoj ponudi Hygiene Team Profesional. Zahvaljujući poznavanju tržišta i vaših potreba, u pitanju je kompanija koja ima cilj da učini posao lakšim, zbog čega je jedna od vodećih u regionu.

Svaki vaš novi radni dan biće jednostavan i sa osmehom na licu uz najkvalitetnije proizvode za higijenu ugostiteljskih objekata.

Vaš Hygiene Team professional.

 

 

T.Ž.