DJ doček u kafe restoranu Padron na Vračaru

DJ doček u kafe restoranu Padron na Vračaru

Kafe restoran Padron pronaći ćete u Nebojšinoj 31, u srcu Vračara u Beogradu. U samoj blizini nalazi se Karađorđev park, hram Svetog Save, a tu je i Stomatološki fakultet. Ovde je i inače smešteno mnoštvo ugostiteljskih objekata, a Padron se nalazi na mestu gde se nekada se nalazio District1 Wine Bar.

Ambijent kafe restorana Padron idealan je za popodnevni poslovni ili porodični ručak, uz veoma ukusnu hranu i kvalitetna vina, ali i za proslavu kada je Nova godina. Moderan, klupski uređen ambijent prostire se na dva sprata, sa predivnim pogledom na Karađorđev park.

Padron raspolaže velikom baštom koja je natkrivena pokretnom tendom. Sa pažljivo odabranim detaljima i jasno je da je ovj kafe restoran spoj savršenog ukusa i stila, što se oseća i po raznovrsnom lokalnom i međunarodnom meniju, kao i po karti pića. Ovde možete jesti ćevape, ali i tartar biftek, kao i rižoto i testenine. Vinska karta ima preko 130 etiketa domaćih i stranih vina.

Petkom i subotom u kafe restoranu Padron možete uživati u melodijama koje sviraju tamburaši, a otvoreni su i za organizovanje svih vrsta proslava.

Kafe Restoran Padron Nova godina

Kada je u pitanju kafe restoran Padron Nova godina se dočekuje uz di džejeve, kao što je DJ Vajko i domaće i strane hitove. Za 30 evra gosti mogu da uživaju u neograničenoj količini alkoholnih i bezalkoholnih pica.

U ponudi su barsko sedenje, odnosno visoko sedenje i separi, koji se mogu rezervisati unapred uz doplatu. Po akcijskim cenama mogu se poručiti i nargile, hrana i piće, koje nije uključeno u osnovnu ponudu.

Doplata za visoko sedenje košta 40 evra, za separe 100 evra, a za vip separe 180 evra. Svako visoko sedenje i separe dobijju jednu flašu šampanjca gratis u ponoć.

Moguća je i doplata hrane za 1.000 dinara po stolu, a ona je uključena u doplatu za separe i sastoji se od roštilja i koktel peciva.

Foto: Facebook / padronvracar

A.K.