Skiatos letovanje 2022

Skiatos letovanje 2022

Skiatos letovanje 2022 biće jedinstvena prilika da u potpunosti uživate u lepotama Grčke na poseban način. Skiatos predstavlja najzelenije ostrvo iz grupe Sporada sa velikim brojem peščanih plaža i pripada ostrvskoj grupi severni Sporadi.

Ostrvo Skiatos nalazi se u zapadnim vodama Egejskog mora i je površine od samo 48 km2, na kome živi svega 4500 stanovnika. Iako malo ostrvo, na njemu imate priliku da uživate u čak 66 fantastičnih plaža koje izgledaju veličanstveno. Sa obzirom da je Skiatos letovanje deo Marina nacionalnog parka u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju njima su najpoznatije čuvene mediteranske foke i delfini.

 

Skiatos letovanje 2022

 

Saobraćaj je veoma dobro organizovan i ukoliko želite da posetite i druga mesta, svaka plaža ima autobusku stanicu gde prevoz staje i vozi do određenih destinacija. Jedna od najlepših plaža u celoj Grčkoj nalazi se upravo na Skiatosu, a zove se plaža Kukunaries. Pored ove magične plaže preporučujemo da posetite i Megali Ammos, Kanapitsa, Trulos, Ahladia, Banana, Vromolimnos, Lalaria, Achlades, Kanapitsa, Trulos koje su posebne po svojoj lepoti i bogatoj vegetaciji.

Stenovite, peščane, i šljunkovite plaže okružene su borovim šumama i maslinjacima, zbog čega svrstavaju Skiatos među najatraktivnijim i najlepšim ostrvima Mediterana.

 

SKIJATOS LETOVANJE

 

 Skiatos letovanje 2022

 

Skijatos letovanje ima toliko toga uzbudljivog i lepog da ponudi, da ćete potpuno biti oduševljeni ovim mestom. Pored divnih plaža, uživaćete u restoranima i tavernama, kao i u plavoj boji mora koja ostavlja bez daha.

Od kultuloroških znamenitosti kada je Skijatos letovanje u pitanju, možete posetiti tvrđavu Kastro izgrađena još u 14. veku, zatim i kuću-muzej čuvenog grčkog pisca Aleksandrosa Papadiamantidisa. Sam grad Skiatos je magičan zbog tipičnih belih kućica sa crvenim kamenim krovovima, koje se terasasto rasprostiru između dve uzvisine. Tokom sezone noćni život ovde čini da Skijatos letovanje bude najčešći odabir omladine. Isto tako, Skijatos letovanje je idealno i za starije generacije gde možete uživati u večernjim šetnjama kao i u bogatoj ponudi ugostiteljskih objekata.

Ukoliko ste odlučili da doživite Skijatos letovanje 2022, predstavljamo vam neodoljive ponude agencije Mayak Tours koja je jedna od najboljih turističkih agencija u našem regionu.

 

VILA PANTHEON

 

Skiatos letovanje 2022

 

Vila Pantheon prelepa vila smeštena u mirnom delu Skijatosa, na oko 100m od popularne ulice Papadiamanti. Na oko 600m od vile nalazi se plaža Megali Amos, a vila u svojoj ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne studije. Svaki studio opremljen je čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, klima uređajem, kao i TV-om i Wifi-jem.

 

 

VILA PAVLOS MARIA

 

Skiatos letovanje 2022

 

Vila Pavlos Maria nalazi se u samom centru grada Skijatos, na oko 100m od samog mora, a udaljenost najbliže gradske plaže je oko 700m. Vila poseduje prelepo zeleno dvorište za uživanje svih gostiju. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji i svaki studio poseduje čajnu kuhinju, terasu, kupatilo, TV, Wifi, kao i klima uređaj.

 

 

VILA SIRIOS

 

Skiatos letovanje 2022

 

 

Vila Sirios udaljena je oko 500m od luke, i na oko 600m od plaže Megali Amos. Vila je prelepo uređena i od smeštajnih jedinica ima dvokrevetne i trokrevetne studije, ali i četvorokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, fen, terasu, TV, internet i klimu.

 

Obezbedite sebi smeštaj po vašem ukusu pozivom agencije Mayak Tours koja vam je pripremila fenomenalne popuste i udoban smeštaj. Uživajte u čarima magičnog grada Skiatos i vaš odmor biće kao iz snova. Mayak Tours pripremio vam je još mnogo atraktivnih destinacija kada je Grčka u pitanju a sve dodatne informacije možete dobiti putem broja 064/434-10-23.

T.Ž.