Doček do rane zore u restoranu Satelit

Doček do rane zore u restoranu Satelit

Košutnjak pruža raznolike sadržaje za sve generacije i za sve vrste aktivnosti. Nalazi se na nadmorskoj visini od 250 metara i na površini od 330 hektara. Zbog svoje lepe pozicije i ambijenta, ovde se nalazi i mnoštvo ugostiteljskih objekata, pa tako i restoran Satelit.

Restoran Satelit

Restoran Satelit, ili event centar Satelit, nalazi se adresi Blagoja Parovića 150. Deo je Satelit Premium Group, dobtinika prestižne nagrade biznis partner. Ova grupacija se više od 15 godina vodi idejom da ključni uspeh nije samo briga o klijentima i zaposlenima, već i izbor dobrog partnera.

Ova grupa član je više domaćih i stranih organizacija, turističkih udruženja, poslovnih klubova i regionalnih privrednih komora.

U srcu košutnjačke šume, kraj bazena, restoran Satelit postao je veoma traženo mesto za kompletnu organizaciju venčanja, proslava i kompanijskih događaja, pa tako i kada je Nova godina. Ovde se organizuju i večernje svadbene žurke, prednovogodišnje kompanijske proslave, mature, godišnjice matura, apsolventske večeri, rođendani.

Kapacitet je 250 sedećih mesta.

U neposrednoj blizini objekta obezbeđeno je više od 240 besplatnih parking mesta.

Za najmlađe, one do osam godina, rezervisana je igraonica.

Doček Nove godine u restoranu Satelit

Na inicijativu redovnih gostiju, u restoranu Satelit se svake godine organizuje doček. U ekskluzivnom i renoviranom ambijentu, posetioci se nezabrovano provode.

Kada je u pitanju restoran Satelit Nova godina  se dočekuje uz bendove, kao što je Korać bend.

Piće i hrana bili su all inclusive, a hrana podrazumeva bogat i ukusan švedski sto.

Cena po osobi zavisi od stola - barski sto košta 29 evra, a separe i okrugli stolovi 25 evra i 49 evra.

Doček obično počinje u 22 i traje do 4 sata ujutro, a posetioci mogu i da učestvuju u poklon izvlačenju, a onaj najsrećniji može da osvoji vikend u klbu Satelit na Zlatiboru za dve osobe.

Foto: Facebook / KlubSatelitKosutnjak

A.K.