Stare tradicije i moderna vremena - doček Nove godine u restoranu Golf

Stare tradicije i moderna vremena - doček Nove godine u restoranu Golf

Košutnjak je beogradsko izletište smešteno na nadmorskoj visini od 250 metara i na površini od 330 hektara. Strogi je prirodni rezervat.

Nudi sadržaje za sve generacije i za sve vrste aktivnosti. Osim u prirodi, posetioci mogu da uživaju i u mnogobrojnim restoranima, a jedan od njih je restoran Golf.

Svojim položajem i autentičnošću izdvaja se od većine drugih restorana. Koncepcijski i stilski počiva na principima tradicionalnog izraza. Pronaći ćete ga u ulici Kneza Višeslava broj 23. Izgrađen je 1936. godine. Zbog izuzetne i autentične arhitektonske vrednosti, objekat je stavljen pod zaštitu države..

Enterijer je topao i prijatan, pa zrači pravom kućnom atmosferom dobrih domaćina. Bašta sa fontanom, crnom lipom, krošnjama hrasta i četinara, okružena zelenilom, livadom i šumom, pruža poseban osećaj.

Kao što se može videti, dobar sklad starih tradicija i modernih vremena je ovde veoma zastupljen.

Ovo mesto je poznato kao svojevremeni školski centar ugostiteljskog esnafa iz koga su iznedrili majstori kulinarstva sa svetskom reputacijom. Na ovom mestu je pre više od 60 godina, u kreaciji jednog od naših najboljih kuvara Milovana Miće Stojanovića, nastala Karađorđeva šnicla.

Posetiocima su na raspolaganju svečana sala, letnja bašta i veliki parking. Ponuda je usmerena na porodična i poslovna druženja, kroz redovan posao i ugovorena slavlja.

Restran Golf ima dugu i bogatu tradiciju u organizaciji koktela, poslovnih ručkova, banketa i kompanijskih poslova, porodičnih slavlja - krštenja, venčanja, rođendana, zlatnih svadbi, slavskih ručkova i drugih svetkovina, po veoma popularnim cenama. Ovde se tako organizuje i proslava kada je Nova godina.

Restoran Golf Nova godina

Kada je u pitanju restoran Golf Nova godina se dočekuje uz živu muziku, a nastupaju pevači i bendovi, kao što su Stevan Sekulia i Avangardia bend.

U ponudi je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Cena stranih pića prodaje se po promotivnim cenama.

Svako mesto je za banket stolom u svečanoj sali, odnosno nema barskih stolova.

Cena za ovaj doček kreće se od 35 evra do 55 evra u zavisnosti od pozicije banket stola u svečanoj sali.

Foto: www.kudaveceras.rs

A.K.