Kafanski doček Nove godine u centru Beograda - Spremni za Tarapanu?

Kafanski doček Nove godine u centru Beograda - Spremni za Tarapanu?

Kafana Tarapana, u srcu Beograda, pružiće vam jedan od najboljih noćnih provoda u prestonici. Ona predstavlja miks kafane i kluba, a nalazi se na adresi Kneza Miloša 9, u samom centru grada.

Važi za jednu od najlepših modernih kafana u Beogradu, a tome doprinosi njen enterijer. Tarapana je otvorena sredom, petkom i subotom, sa radnim vremenom od 22:30 do 3:30.

U ovoj kafani gostuju velike zvezde kao i najveća imena domaće estrade: Darko Lazić, Mirza Selimović, Marina Visković, Ana Kokić, Aca Lukas, Tanja Savić, Jovan Perišić, Amar Gile, Lapsus bend, Marina Tadić, Đani, Paparazzo bend, Katarina Didanović, Aleksandar Živanović, Magnetic bend, Milica Pavlović, Katarina Grujić, Jana, Mia Borisavljević, Slađa Allegro, Milena Ćeranić, Dara Bubamara, Saša Matić, Mega bend, Peđa Medenica, Marko Žujović, Sanja Đorđević i mnogi drugi.

Oni koji dolaze u Tarapanu tvrde da kada je samo jednom posetite,, stalno ćete se vraćati. To je svakako najbolja preporuka za ovo mesto. Upravo zbog toga je veoma brzo postala jedno od najomiljenijih mesta za izlazak među mlađom populacijom, pa ćete upravo njih ovde najčešće i sresti. U Tarapanu dolaze obično velika društva, koja žele dobro da se zabave.

Ovde ćete pronaći širok asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, sa veoma pristupačnim cenama. Studentima je posebno zanimljivo što ovde postoji i zaseban cenovnik kada su u pitanju njihove žurke, pa mogu da se proveru po veoma pristupačnim cenama.

Ovde se organizuje i proslava kada je Nova godina. Tarapane može da ugosti čak 800 ljubitelja dobrog provoda, a da pri tom u svakom delu lokala imate osećaj kao da se nalazite u centru zbivanja.

Nova godina kafana Tarapana

Kada je u pitanju kafana Tarapana Nova godina se dočekuje uz odlične pevače, kao što su Aleksandra Marjanović i Nemanja Staletović.

Karta za ovakav doček košta 40 evra, a u cenu je bila uračunata neograničena konzumacija određenih domaćih pića tokom cele noći.

Foto: tarapana.rs

A.K.