Besplatan ulaz za doček Nove godine u Funk & Soul pabu

Besplatan ulaz za doček Nove godine u Funk & Soul pabu

Funk & Soul Pub pronaći ćete na adresi Nikole Spasića 1 u Beogradu, na samo nekoliko minuta hoda od Trga republike. Ovde možete da uživate u domaćim kraft pivima, odnosno zanatskim pivima, popularnih domaćih pivara poput Dogme, Trona, Gvinta, Avademie, ali i u industrijskom, flaširanom pivu. Pronaći ćete kompletan Calsberg program: Erdinger, Kronenboug, Blanc, Guinness, Budweiser, Tuborg i naravno neizbežni Lav Premium.

Pivopije će posebno obradovati što ovde svoja omiljena piva mogu da kombinuju sa neodoljivim krilcima u slatkom čili sosu ili burgerom koji pleni svojim ukusom. U ponudi su i slasni ćevapi, veoma ukusna piletina kao i biftek, sočne kobasice punjene sirom, koje odlično idu uz hladno pivo, obrok salate, kao i meksički naćosi sa sjajnim sosom.

Kao što i sam naziv kaže, ovde se možete opustiti uz "old school" hitove koje za vas vrte sjajni di džejevi od srede do subote. Sluša se i RnB.

Kapacitet paba je 100 osoba, pa se ovde organizuje i Nova godina, odnosno proslava 31. Decembra.

Funk and Soul Pub Nova godina

Kada je u pitanju Funk and Soul Pub Nova godina se organizuje uz nastup nekog od di džejeva, kao što je DJ Buraz DJANS. Piće i hrana su a la carte, dakle po porudžbini, a ulaz je besplatan ulaz uz obavezne rezervacije. U ponudi za rezervisanje su standarni stolovi (nisko sedenje za četiri do šest osoba), visoko sedenje (za šest do deset osoba), šank (10 mesta).

Ovde se organizuju dve žurke - dnevna i noćna.

Dnevna varijanta počinje u 13 sati i namenjena je onima koji žele da se zagreju za “zvanični” doček, mada je mnogima samo ovaj deo dana i dovoljan. Ulaz je besplatan,a hrana i piće se naplaćuju po standarnim cenama.

Od 21 sat žurka se nastavlja u dobrom ritmu. Ulaz se takođe ne naplaćuje, ali se rezervacije obavezne.

Foto: Facebook / funkandsoulpub

A.K.