Savršena novogodišnja noć u restoranu Love house

Savršena novogodišnja noć u restoranu Love house

Za sve hedoniste i ljubitelje komofora, očekuje vas savršena novogodišnja noć u restoranu Love house koja će ovog puta biti zaista jedinstvena. Spremite se za veče prepuno elegancije, dobrog druženja i uživanja sa stilom. Restoran Love house od kako je otvorio svoja vrata postao je mesto neodoljivih proslava, posebno kada je reč o restoranima koje nudi Nova godina Beograd.

Pažljivo osmišljeno novogodišnje veče učiniće da se osećate zaista posebno tokom cele večeri. Brinuli su o svakom detalju kako i najmanja sitnica ostavila utisak na svakog posetioca.

 

RESTORAN LOVE HOUSE NOVA GODINA 2022

 

Savršena novogodišnja noć u restoranu Love house

 

Restoran Love House Nova godina 2022 nudi vam neodoljivo veče prepuno iznenađenja. Prisustvujte najelegantnijem dočeku u Beogradu i doživite trenutke za pamćenje sa vašim najdražima. Kao jedan od lidera kada je u pitanju doček Nove godine ne sumnjajte da ćete uživati u svakom trenutku ove večeri, kao i u magičnim ukusima svečane večere koja vas očekuje.

Za potpuni užitak, očekuje vas i neograničena konzumacija domaćeg pića, dok će strana pića biti u ponudi po promotivnim cenama.

Restoran Love house spremiće vam i neverovatan muzički repertoar za koji će biti zaduženi neki od sjajnih pevača sa naše domaće scene, zato budite spremni na pravi spektakl u novogodišnjoj večeri. Ambijent je ono što osvaja svakog posetioca i odiše glamurom koji je neizostavan deo novogodišnje večeri.

Spremite se za more lepih trenutaka, pozitivnu atmosferu, dobro raspoloženje svih gostiju i priliku da ovo bude vaš najbolji doček Nove godine ikada. Love House restoran postaraće se da zauvek pamtite ovo veče.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).