Doček Nove godine uz srpske specijalitete - restoran Novi sport

Doček Nove godine uz srpske specijalitete - restoran Novi sport

Restoran Novi Sport smešten je na Voždovcu, tačnije na Autokomandi, u gradskoj četvrti, koja je poznata i kao petlja na autoputu koji prolazi kroz Beograd, ali poznatija po dva stadiona - fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan. Tačna adresa je u ulica Vojvode Stepe broj 1.

Vrata su širom otvorena i putnicima namernicima i onima koji su znatiželjni pa svrate prvi put, navode u ovom restoranu.

Ovde možete da odaberete nešto iz bogatog menija nacionalnih jela i specijaliteta, među kojima se nalaze praseće i jagnjeće pečenje sa ražnja, rolovano teleće pečenje, veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, kao i bogat izbor ribljih specijaliteta. Takođe, svakog dana imaju ponudu dnevnog obroka po specijalnoj ceni. Dakle, ovo je pravo mesto za sve ljubitelje specijaliteta tradicionalne srpske trpeze.

 

 

U restoranu Novi Sport bićete prijatno iznenađenji enterijerom, koji odiše toplinom i dobrodošlicom. Ovde će vas uvek rado dočekati ljubazno osoblje i trudiće se da izađe u susret vašim zahtevima i željama.

Restoran Novi Sport je idealno mesto da u prijatnom ambijentu organizujete sve vrste porodičnih svečanih događaja, ugostite poslovne partnere, ali je čest odabir i onih koji se vesele kada je Nova godina.

Poseduje tri sale - glavnu, kapaciteta 80 mesta, letnju kapaciteta 90 mesta i sau za prezentacije koja broji 30 mesta. Pored standardnih ponuda, izlaze u susret svima i ponudu prilagođavaju.

 

Restoran Novi sport Nova godina

Kada je u pitanju restoran Novi sport Nova godina je tradicionalan događaj. Goste očekuje neverovatna atmosfera i bogata ponuda pića i hrane, kao i veoma ljubazno i profesionalno.

Za muziku su zaduženi bendovi, kao što je Floyd bend.

Cena za ovakvu noć je 27 evra, a podrazumeva domaće piće u neograničenim količinama, kao i kompletnu večeru. Ona se sastoji od predjela (pečenica, šunka, čajna, kačkavalj, proja) i glavnog jela - leskovački roštilj (pljeskavica, ćevapi, kobasica, pileće belo, kremenadla).

Foto: Restoran Novi Sport

A.K.