Savršen doček za sve klabere - klub Teatro

Savršen doček za sve klabere - klub Teatro

Sarajevska ulica je jedna od centralnih beogradskih ulica. Nalazi se na teritoriji Gradske opštine Savski venac. Pruža se od Hajduk-Veljkovog venca u podnožju Balkanske ulice do parka Gazela, odnosno Mostarske petlje.

Neki tvrde da je ulica takvog naziva od samog nastanka, dok drugi pretpostavljaju da je nazvana po kafani Sarajevo koja danas posluje pod imenom Kraljevo.

Ovo je ulica koja ima svoj specifični duh. Duž nje, osim zanatskih radnji, nalaze se farbare, apoteke, kozmetičarske i frizerske radnje, banke, cvećare, prodavnice jeftine i polovne robe i druge, ali i više od 20 kafana, među kojima su i neke čuvene, od bircuza, restorana, hotela, do trenutno aktuelnih kafića. Tu je i jedan čuveni klub.

Klub Teatro

Jedan od klubova u glavnom gradu, koji ima istoriju dugu čitavu deceniju i koji je odredište svih onih koji na jedno mestu vole gužvu i dobar provod, svakako je klub Teatro. Ovo je najveća i najopremljenija diskoteka i to ne samo u Beogradu, nego i u Srbiji.

Nalazi se u centru grada, u ulici Sarajevska broj 26, u neposrednoj blizini sadašnje glavne autobuske stanice.

Prostire se na četiri nivoa, od kojih su dva nivoa rezervisana za konstantan provod, a njihov ukupan kapacitet je oko 700 osoba. Na prvom nivou smeštena je bina, a na drugom spratu je galerija koja ima sve prednosti VIP dela.

Pored ova dva glavna nivoa, klub Teatro poseduje i čil aut deo u svom foajeu gde u svakom trenutku može biti oko 100 osoba. To ga izdvaja od drugih prestoničkih klubova i svrstava rame uz rame sa najpoznatijim svetskim diskotekama.

Idealan je prostor i kada se organizuje Nova godina.

Teatro Nova godina

Kada je u pitanju Teatro Nova godina se organizuje uz zvezdu koja ima baš takvu muziku - klupsku. Jedna od njih je popularna Angellina.

Cena karte od 40€ podrazumeva neograničenu konzumaciju pića cele večeri. Rezervacije se plaćaju, pa tako pult košta 30€ uz minimalno dve kupljene karte, barski sto 30€ uz minimalno četiri kupljene karte, visoko sedenje 100€ uz minimalno četiri kupljene karte, a separe 250€ uz minimalno pet kupljenih karata.

Foto: Facebook / teatronightclubbelgrade

A.K.